Aromara Winter Spice set
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Aromara Winter Spice set

Winter Spice set
C053486
29,80 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Set se sastoji od eteričnih ulja:

Cimet list (Cinnamonum zeylanicum)

Miris cimeta mnogima je prva asocijacija na zimu i Božić, a ovo eterično ulje i djelovanjem baš paše uz hladnije doba godine. Djeluje stimulirajuće i okrepljujuće – ako ste bezvoljni, umorni, pomalo tromi, ovo će eterično ulje unijeti malo živosti u vaš prostor! Još jedan razlog zašto je eterično ulje lista cimeta pravo zimsko ulje – njegovo djelovanje na zdravlje. Ovo eterično ulje djeluje antimikrobno, snaži imunitet i revitalizira u slučaju bolova, opće malaksalosti i prehlade.

Grejp (Citrus x paradisi)

Sunce u bočici – a ako ste ikad isprobali ovo eterično ulje, složit ćete se s ovim opisom. Eterično ulje grejpa podiže raspoloženje i razbuđuje. Djeluje stimulirajuće na cijeli organizam. Aromaterapeuti ga rado preporučaju kod sezonske depresije i letargije. Ovo eterično ulje doprinijet će prazničkom ugođaju, a njegovu vrijednost osjetit ćete i tijekom dugih zimskih mjeseci koji slijede nakon praznika.

Klinčić (Syzygium aromaticum)

Toplo, snažno i aromatično eterično ulje klinčića divan je odabir za zimske dane. Djeluje opuštajuće i stimulirajuće – drugim riječima, ublažit će osjećaj napetosti i letargije, a pritom vas neće uspavati. Znalcima aromaterapije eterično ulje klinčića poznato je kao prirodna prva pomoć kod zubobolje, pa će u tradicionalnom razdoblju kolača i finih slastica poslužiti i kao više od mirisa.

Zimsko jutro 

Već poznati blend u novom ruhu! Kombinacija izrazito osvježavajućih eteričnih ulja evocira energiju sunčanog zimskog jutra. Stvorite ugodno okruženje, potaknite mentalnu oštrinu na dane kad vam nedostaje volje, energije, prisutnosti. Pritom osvježite i pročistite zrak najfinijom sinergijom eteričnih ulja bora, palmaroze, čempresa, citronele i limunskog eukaliptusa.

Winter 

Kad kalendar kaže ‘’zima’’, difuzer kaže – WINTER! Kombinacija eteričnih ulja cimeta, jele i naranče savršeno dočarava duh zime i prazničke radosti. Blend WINTER svakom prostoru daje toplinu, jača osjećaj povjerenja i bliskosti, opušta i doprinosi dobrom raspoloženju. Miris sugerira božićnu radost svaki dan.

Registracija
Eterično ulje
Paketi
Oblik
Miris
Ulje
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Nezaobilazan je partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda pronaći ćete sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela  i masažu te hidrolate i maslace.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu