Vitabiotics Ultra Omega 3-6-9 kapsule

Vitabiotics Ultra Omega 3-6-9 kapsule

Ultra Omega 3-6-9 kapsule sadrže kombinaciju visokokvalitetnih triglicerida iz male plave ribe (sardina i inćuna) i hladno prešanih ulja iz ribiza, bundeve i maslina.

C056290 x
13,20 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ultra Omega 3-6-9 kapsule sadrže kombinaciju visokokvalitetnih triglicerida iz male plave ribe (sardina i inćuna) i hladno prešanih ulja iz ribiza, bundeve i maslina. Odličan izbor za sve koji traže 3-6-9 kombinaciju masnih kiselina. Norveško riblje ulje u ovom proizvodu je molekularno destilirano i potpuno pročišćeno od eventualnog onečišćenja PCB-om ili teškim metalima.

Ultra Omega 3-6-9 kapsule sadrže iznimno važne DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) omega-3 masne kiseline za mozak, srce i dobar vid te omega 6 i 9 masne kiseline.

- DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i vida (Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA)

- DHA tijekom trudnoće i dojenja pridonosi razvoju mozga i oka fetusa (Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg DHA)

- EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca (Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA)

Ulje crnog ribiza je dobar izvor GLA (omega-6) masne kiseline važne za zdravlje i ljepotu kože.

Prema brojnim istraživanjima maslinovo ulje i u njemu prisutne omega-9 masne kiseline snižavaju HDL kolesterol i blago podižu LDL kolesterol pa tako reduciraju rizik od pojave srčanih bolesti. Kapsule prirodno sadrže vitamin E koji štiti organizam od oksidativnog stresa.

Ultra linija proizvoda sadrži riblje ulje premium kvalitete i maksimalne čistoće. Osobe koje traže najbolje riblje ulje na tržištu ne trebaju tražiti dalje. Ultra Omega 3-6-9 su jedinstvena kombinacija Omega-3 iz ribljeg ulja te Omega-6 i Omega-9 ulja u jednoj kapsuli. Za razliku od većine Omega-3 kompleks proizvoda ovo je ulje proizvedeno iz crnog ribiza, bundeve i maslinovog ulja.

Svaka 3 u 1 Ultra Omega 3-6-9 kapsula osigurava:

- Omega-3 iz vrhunskog ribljeg ulja proizvedenog u Norveškoj

- Omega 6 iz sjemenki crnog ribiza i bundeve

- Omega-9 iz maslinovog ulja (European Pharmacopoeia standard čistoće)

Ultra riblja ulja su odličan izvor DHA (dokozaheksaenska) i EPA (eikozapentaenska) esencijalnih masnih kiselina koje blagotvorno djeluju na naše zdravlje. EPA i DHA se nazivaju esencijalnim budući da ih naš organizam nije u stanju efikasno proizvoditi i moramo ih uzimati prehranom.

Čistoća i garancija kvalitete

Vitabiotics proizvodi su poznati po svojoj kvaliteti, pa tako ni Ultra Omega nisu izuzetak. Ultra Omega sadrži riblje ulje proizvedeno u Norveškoj. Tijekom proizvodnje se podvrgava višestrukim procesima filtracije i destilacije kako bi kao finalni proizvod dobili riblje ulje najviše kvalitete. Dodatno, svaka pojedinačna šarža rigorozno se testira i certificira prema EC i WHO standardima na zagađenja iz okoliša. To znači da možete biti potpuno sigurni kako su ova ulja u potpunosti bez onečišćenja poput žive, dioksina i PCB-a.

Održiv izlov

Vitabiotics podržava održiv izlov i prirodnu obnovu ribljeg fonda. Stoga za proizvodnju biramo riblje ulje proizvođača koji poštuje ekološke norme i brine o obnovi ribljeg fonda. Metode izlova uključuju brigu o ribljem podmlatku, neugožavanju ostalog ribljeg fonda (poput delfina) i poštovanje zabrane izlova u vrijeme mriješćenja.

Istaknute karakteristike

- Bez umjetnih boja

- Ne sadrži gluten

- Ne sadrži škrob

- Ne sadrži konzervanse

- Ne sadrži, šećer, sol i plijesni

- Nije testirana na životinjama

Sadrži u jednoj kapsuli: %P.U.

Riblje ulje 400 mg *

 – omega-3 masne kiseline 116 mg *

Ulje sjemenki crnog ribiza 100 mg *

 – omega-6 masne kiseline 51 mg *

Ulje sjemenki bundeve 100 mg *

 – omega-6 masne kiseline 45 mg *

Maslinovo ulje 60 mg *

 – omega-9 masne kiseline 28 mg *

Vitamin E 9,8 mg 82

Sastav: Omega-3 riblje ulje, kapsula (želatina farmaceutske čistoće, glicerin), ulje crnog ribiza, ulje sjemenki bundeve, maslinovo ulje, DL-alfa tokoferil acetat.

Sadrži riblje ulje.

Uporaba: Uzeti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok. najbolje popiti s mlijekom ili sokom.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Sadrži riblje ulje visoke čistoće. Ne izlagati direktnom sunčevom svjetlu i toplini. Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi ispod 25°. C

Upozorenje: Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, patite od alergija na hranu ili ste alergični na neki od sastojaka, trudna ste ili dojite, uzimate oralne anti-koagulanse (lijekove za razrjeđivanje krvi), prije upotrebe ovog proizvoda konzultirajte se sa stručnom osobom.

Veličina: 60 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Muškarce
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Bundeva (Cucurbita pepo)
Crni ribiz (Ribes nigrum)
Maslina (Olea europea)
Sadrži vitamine
Vitamin E
Sadrži masne kiseline
DHA - dokozaheksaenska
EPA - eikozapentaenska
Omega-3 masne kiseline
Omega-6 masne kiseline
Omega-9 masne kiseline
Sadrži ostalo
Riblje ulje
Posebni atributi
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu