Terranova Resveratrol 150mg kompleks kapsule

Terranova Resveratrol 150mg kompleks kapsule

Resveratrol, iako je iznimno moćan antioksidans, pokazao se učinkovitijim u kombinaciji s drugim prehrambenim polifenolima ili antioksidansima.

C053710
44,30 €
(0.886€ za 1 CAPS) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Biološka aktivnost resveratrola:

- Djeluje kao antioksidans

- Štiti srce i krvne žile

- Štiti živčani sustav (neuroprotektant)

- Djeluje protuupalno

Svaka biljna hrana sadrži više od jednog fitospoja, među kojima postoji određena komplementarnost i sinergija. Resveratrol, iako je iznimno moćan antioksidans, pokazao se učinkovitijim u kombinaciji s drugim prehrambenim polifenolima ili antioksidansima.

Filozofija Terranove je razmatranje sinergijskih i komplementarnih odnosa između spojeva u prirodi. Stoga je u formulaciji Resveratrol, 150 mg kompleks, resveratrol obogaćen superhranom i tvarima koje oponašaju široka prirodna načela. Stanice su opskrbljene riznicom vitamina, minerala i drugih važnih tvari kao što su vlakna i polifenoli:

- Matcha čaj najviše, ceremonijalne kvalitete

- Acai bobice

- kupine

- kvercetin

Aronija i kupina su svima dobro poznate i u njima volimo uživati. Predivna su riznica mikronutrijenata. Kupine sadrže visok udio vitamina C, bakra, vitamina K i željeza, a acai bobice su bogatije mineralima, posebno kalijem, kalcijem i magnezijem, taninima, hidroksibenzojevom kiselinom i flavan-3-olom. Oba voća su bogata antocianinom cijanidin-3-O glukozidom, moćnim antioksidansom. Neki istraživači vjeruju da su protuupalna svojstva antocijana jednako učinkovita kao i ona acetilsalicilne kiseline. Istodobno, potrebno je postojanje inverzne veze između konzumacije hrane bogate polifenolima i određenih kroničnih upalnih bolesti. 

Matcha zeleni čaj (Camellia sinesis) u svojoj izvornoj zemlji izlazećeg sunca smatra se posebno korisnim za zdravlje. Sadrži iznimne količine polifenola, tanina i kofeina, pa je korištenje matche dobar način da redovito unosite antioksidanse u tijelo. Antioksidansi ili njihovi spojevi klasificirani su kao flavonoli, flavonoidi i fenolne kiseline, što može predstavljati čak 30% suhe mase tvari. Zbog naknadne pojave čimbenika povezanih s napredovanjem određenih stanja, konzumacija zelenog čaja povezana je sa smanjenim rizikom od kardiovaskularnih bolesti i raka.

Kvercetin je izniman predstavnik flavonola i jači antioksidans nego primjerice vitamin C ili vitamin E. Njegova zaštitna antioksidativna i protuupalna svojstva proučavaju se u terapijske svrhe prvenstveno u vezi s utjecajem na imunološki, kardiovaskularni, endokrini sustav i incidencijom raka.

BioPerine - ekstrakt crnog papra poboljšava farmakokinetiku resveratrola.

Uporaba: Odrasli uzeti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

Veličina: 50 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
50
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Sadrži ostalo
Resveratrol
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu