Geratherm Ovu Control
Geratherm Ovu Control
Geratherm Ovu Control
Geratherm Ovu Control

Geratherm Ovu Control

Mini-mikroskop za određivanje plodnih dana.

C039607
52,25 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Mini-mikroskop iz Geratherma®  pomoću sline određuje plodne dane i tako povećava šanse za trudnoću.

Uređaj koristi metodu sline jer se tijekom plodnih dana sadržaj soli u slini mijenja. Tijekom plodnih dana u osušenoj slini može se otkriti struktura paprati koju čine kristali soli. Naravno, samo pod mikroskopom. Razlog promjene sastava sline je dramatično povećanje razine estrogena prije ovulacije.

- Ekološki prihvatljivo

- Neograničeni broj korištenja

- Bez dodatnih troškova

- Prirodno planiranje obitelji

Geratherm® Ovu control može koristiti svaka žena reproduktivne dobi. 

Kliničke studije potvrdile su načelnost i pouzdanost rezultata Geratherm® ovu control. Najnoviji rezultati iz 2021. godine pokazuju da je osjetljivost testa 80%. Ovisno o vremenu do ovulacije, osjetljivost Geratherm® ovu control je veća od 98% (od tri dana prije ovulacije).

Najnovija studija je pokazala: "ovu control je pouzdan, neinvazivan, isplativ test sline bez nuspojava za podršku planiranju obitelji”

Uporaba: Koristite Ovu control svakodnevno kako bi bolje upoznali svoj menstrualni ciklus i svoje tijelo. Koristite uređaj tako da stavite kap sline na leću uređaja i ostavite da se osuši oko 15 minuta. Kada se slina potpuno osuši, možete koristiti mini mikroskop za procjenu strukture kristala soli.

Napomena: Proizvod se ne smije koristiti tijekom trudnoće ili dojenja, kao kontracepcija ili u slučaju poznatih hormonalnih poremećaja.

Registracija
Medicinski proizvod
Pomagala i aparati
Testovi ostali
Pogodno za
Odrasli
Žene
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu