Natural Elements Folate kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements Folate kapsule

Ima vrlo važnu ulogu u procesu diobe stanica i razvoja fetusa.

N
18,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Posebnost Natural Elements proizvoda "Folate" jest njegov oblik 5-metiltetrahidrofolat (5-MTHF), koji se u tijelu nalazi kao aktivan oblik folne kiseline. Folati su esencijalni mikronutrijenti, koji kao kofaktori sudjeluju u različitim procesima u organizmu, pomažu tijelu u razgradnji, korištenju i proizvodnji proteina te razvoju crvenih krvnih zrnaca.

Snižavaju razinu homocisteina u krvi i podržavaju rad centralnog živčanog sustava. Imaju vrlo važnu ulogu u procesu diobe stanica i razvoja fetusa. Uzimanje folata prije začeća smanjuje rizik od nastanka anomalija živčanog sustava (defekti neuralne cijevi kod fetusa), a suplementacija je preporučljiva ženama koje planiraju trudnoću i trudnicama.

Prednost folata je da u svojoj aktiviranoj formi ne moraju biti metabolizirani te se kao takvi, kod osoba s ograničenom aktivnosti enzima dihidrofolat-reduktaze, mogu optimalno iskoristiti. Od svih dostupnih izvora folata, ljudski organizam može u potpunosti iskoristiti samo folate u aktivnom obliku i to 5-metiltetrahidrofolat.

- aktivni oblik folne kiseline, preporučuje se trudnicama i dojiljama

- doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj 1 kaps. %PU*

5-Metiltetrahidrofolat   400µg 200%

* Preporučeni dnevni unos

Sastav: Tvar za povećanje volumena: Mikrokristalna celuloza, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), 5-Metiltetrahidrofolat

Uporaba: Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina: 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Trudnice
Sadrži vitamine
Vitamin B9 - folna kiselina
Posebni atributi
Bez bojila
Bez fruktoze
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez magnezijeva stearata
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu