Natural Elements Ashwagandha kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Natural Elements Ashwagandha kapsule

Sudjeluje u smanjenju fizioloških i psiholoških faktora stresa, pozitivno djeluje kod umora i iscrpljenosti, anksioznosti i depresije.

C054990
34,00 €
(0.37777777777778€ za 1 CAPS) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ashwagandha (lat.Withania somnifera), poznata još i kao indijski ginseng, ubraja se u obitelj Pomoćnica (Solanaceae). Jedna je od najvažnijih biljaka koja se preko tri tisuće godina koristi u prirodnoj ajurvedskoj medicini. Glavni  i najvažniji bioaktivni sastojci, koji određuju učinkovitost biljke, su vitanolidi, zatim njihovi glikozidi i alkaloidi, koji imaju pozitivne učinke u smanjenju fizioloških i psiholoških faktora stresa.

Ekstraktu biljke pripisano je  pozitivno djelovanje  na GABAA receptore. Kako ključnu ulogu kod strahova i anksioznosti igra upravo ƴ-aminobuterna kiselina (GABA), koja je jedan od glavnih inhibitornih neurotransmitera u središnjem živčanom sustavu, ashwagandha ekstrakt  u stanju je pozitivno djelovati na cjelokupno mentalno zdravlje.

Više je studija dokazalo da ekstrakti biljke imaju pozitivan utjecaj i na kardiovaskularni i na respiratorni sustav. Snažan je antioksidans te ima široki spektar djelovanja, a prednosti suplementiranja su mnogobrojne. Originalno iz Indije, s optimalnom biološkom raspoloživošću te udjelom vitanolida od 2,5%.

- sudjeluje u smanjenju fizioloških i psiholoških faktora stresa

- pozitivno djeluje kod umora i iscrpljenosti, anksioznosti i depresije

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj 1 kaps. %PU* 

Ashwagandha ekstrakt 500mg **

*   Preporučeni dnevni unos

**  Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Sastav: Ashwagandha (lat. Withania somnifera) ekstrakt, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza)

Uporaba:  Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Napomena: Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

Veličina: 90 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
90
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Ashwaganda
Posebni atributi
Bez bojila
Bez fruktoze
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez laktoze
Bez magnezijeva stearata
Bez zaslađivača
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
1x1
Preporučena dnevna doza
1

Natural Elements dodaci prehrani su proizvodi vrhunske kvalitete, dobiveni od najkvalitetnijih sirovina 100%-tne čistoće te biološki aktivnih oblika tvari poboljšanih svojstava, u terapijski učinkovitim dozama.

Koristeći u proizvodnji isključivo vitamine, minerale i ostale elemente u tragovima identične aktivnim oblicima u metabolizmu, odnosno samo one sirovine koje naš organizam može optimalno iskoristiti, garantiramo izvanrednu bioraspoloživost.

Proizvodnja se vrši isključivo na principu kapsuliranja kako bi se izbjegla primjena dodatnih, a nepotrebnih tvari, koje su nužne u proizvodnji tableta.

HPMC (Hidroksipropil metil celuloza) su stabilne veganske kapsule kontrolirane kvalitete, izrađene od biljnih vlakana te ih organizam obrađuje bez ikakvog štetnog djelovanja.

Zbog čistih i pažljivo biranih supstanci, koje ne sadrže magnezijev stearat, laktozu, fruktozu, gluten i aditive jamčimo vrhunsku kvalitetu i najvišu razinu sigurnosti naših proizvoda.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu