Paranit

Paranit šampon protiv uši i gnjida + češalj

Formula s dvostrukim djelovanjem guši i isušuje uši i gnjide u kosi. Uz to, šampon je praktičan za upotrebu jer istodobno i pere kosu.

C033132
19,83 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Formula s dvostrukim djelovanjem guši i isušuje uši i gnjide u kosi. Uz to, šampon je praktičan za upotrebu jer istodobno i pere kosu.

1. Pomoću priloženog gusto nazubljenog češlja za odstranjivanje ušiju i gnjida iz kose pregledajte pramen po pramen suhe kose.
2. Ravnomjerno rasporedite dovoljnu količinu šampona Paranit po suhoj kosi. Prekrijte cijelu kosu i vlasište. Šampon dobro utrljajte od korijena prem avrhovima kose, posebice pazeći na vrat i područje iza ušiju. Ostavite da djeluje 10 minuta na kosi.
3. Na kosu dodajte dovoljnu količinu vode kako bi se zapjenila. Temeljito operite i isperite kosu te provjerite jeste li isprali svu sapunicu.
4. Prije sušenja kosu temeljito iščešljajte češljem Paranit za odstranjivanje ušiju i gnjida iz kose. Češalj očistite nakon svake uporabe.
5. Postupak ponovite nakon 7 dana.

Veličina: 200 ml šampona + češalj

Registracija
Medicinski proizvod
Paketi
Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište

Paranit, vodeci europski proizvodac proizvoda za odstranjivanje u

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu