Orthomol Beauty

Orthomol Beauty

Dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte.

Broj komada u pakiranju
C054647
108,68 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 10 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 10 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 2,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Dodatak prehrani s važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamin C, vitamin E, cink i selen doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kože. Selen, biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Šta sadrži Orthomol Beauty? 

Odabrani sastojci poput kolagena, hijaluronske kiseline i koenzima Q10, daju našoj koži podršku iznutra i omogućavaju joj da zrači ljepotom. Kolagen i hijaluronska kiselina ključni su za snagu i sadržaj vlage u koži i vezivnom tkivu. Orthomol Beauty kombinira ove dvije ključne tvari s drugim važnim mikronutrijentima za kožu, kosu i nokte. Uravnotežena kombinacija ovih sastojaka posebno je prilagođena potrebama kože. Osim kolagena i hijaluronske kiseline, Orthomol Beauty sadrži i jedinstveni kompleks fitamin-Q10, kombinaciju esencijalnih vitamina i koenzim Q10 s fitoekstraktima masline. Polifenoli sadržani u ovom fitoekstraktu su vrijedni fitonutrijenti koji štite drvo masline od štetnih faktora kao što su UV zračenje i toplina, koji potiču stvaranje radikala kisika. Ovo je savršeno zaštitni mehanizam i jedan je od razloga zašto maslina i živi tako dugo.  

Orthomol Beauty je klinički testiran od strane nezavisnog Instituta za dermatologiju (Dermatest, Njemačka) i dostupan u pakiranjima od 7 ili 30 dnevnih doza. On predstavlja dodatnu podršku vašoj ljepoti.

Sastojci: voda, koncentrat soka od naranče/pomorandže, goveđi kolagen hidrolizat (11%), stabilizator (glicerol), koncentrat soka marakuje/passion fruit, kiselina (limunska kiselina) ekstrakt masline (iz Olea europaea) (0,8%), natrijum L-askorbat, natrijum-hijaluronat (0,6 %), koenzim Q10 (0,05%), konzervans (kalijum-sorbat), DL-alfa-tokoferilacetat, cink-sulfat, natrijum-selenat, zaslađivači (acesulfam K, sukraloza), aroma, D-biotin

Uporaba: Uzmite sadržaj jedne bočice spremne za piće (=dnevna doza) svaki dan, za vrijeme ili nakon obroka. Prije upotrebe dobro protresite. Preporučujemo redovnu upotrebu na duži period jer organizmu su svakodnevno potrebni mikronutrijenti.

Veličina: 7 bočica ili 30 bočica 

Registracija
Dodatak prehrani
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin B7 - biotin
Vitamin C
Vitamin E
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Koenzim Q10
Kolagen
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
3830999170302

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu