Swedish Collagen Collagen Pure
Swedish Collagen Collagen Pure
Swedish Collagen Collagen Pure
Swedish Collagen Collagen Pure

Swedish Collagen Collagen Pure

10 000 mg hidroliziranog kolagena u prahu po porciji. Obogaćen sa svim 19 aminokiselina prisutnih u prirodnom tjelesnom kolagenu.

C055135
44,47 €
(148.23333333333€ za 1 KG) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

10 000 mg hidroliziranog kolagena u prahu po porciji. Obogaćen sa svim 19 aminokiselina prisutnih u prirodnom tjelesnom kolagenu. Proces hidrolize čini kolagen potpuno bez okusa i mirisa.Mjerna čašica uključena.

Iako tijelo prirodno proizvodi kolagen, njegova proizvodnja se smanjuje s godinama, zbog čega koža gubi elastičnost, uzrokujući stvaranje bora. Collagen Pure je razvijen kako bi povećao razinu kolagena u tijelu i spriječio znakove starenja. Dnevna doza sadrži 10 000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena, koji pomaže obnoviti snagu kože.

Prašak je potpuno bez okusa i mirisa, što ga čini savršenim za miješanje s hranom i pićem.

10 000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena - Collagen Pure sadrži kolagen tipa 1 i 3 za vraćanje tonusa i elastičnosti kože.

Bez okusa i mirisa - Prašak je potpuno bez okusa i mirisa, što ga čini savršenim za miješanje s hranom ili pićem.

Bez - Proizvod je bez šećera, glutena, soje, jaja, orašastih plodova i laktoze. Bez GMO.

S pažnjom na okoliš - Ambalaža proizvoda izrađena je od 100% reciklirane plastike.

Sastojci: Hidroliziran riblji kolagen (smjesa hidroliziranog ribljeg kolagena sadrži sljedeće aminokiseline: L-glicin, L-prolin, L-alanin, L-hidroksiprolin, L-glutaminska kiselina, L-arginin, L-asparaginska kiselina, L-serin, L-lizin, L-leucin, L-valin, L-treonin, L-fenilalanin, L-izoleucin, L-hidroksilizin, L-metionin, L-histidin, L-tirozin, L-cistein).

Uporaba: Za postizanje željenih rezultata preporučuje se dnevna doza kolagena. Studije koje su procjenjivale dobrobiti dodataka kolagena provedene su na temelju dnevnog unosa, stoga predlažemo uzimanje Collagen Pure svaki dan kako biste postigli željene učinke. Preporučena doza je dvije mjerice (mjerka uključena u proizvod). Pure je savršen za miješanje s hranom i pićem.

Veličina: 300 g

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
20
30
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Prašak za napitak
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Švedska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Prirodna proizvodnja kolagena u tijelu smanjuje se s godinama i kao rezultat toga na koži se pojavljuju bore. Budući da vjerujemo, da je to nepravedno, nudimo vam brend Swedish Collagen. Švedski kolagen je brend za njegu kože koji proizvodi visokokvalitetne kozmetičke proizvode razvijene za sprječavanje bora i davanje nove snage vašoj koži. Naš cilj je zadovoljiti vas i vašu kožu hranom koja joj je potrebna za sjaj. Stoga su proizvodi obogaćeni velikom količinom kolagena po dozi, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima koji poticu proizvodnju kolagena u tijelu. Potpuno jedinstvena formula koja djeluje na ljepotu iznutra i izvana kako bi vam pružila rezultat koji tražite.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu