Gaia Naturelle Collagen shot Tropical

Gaia Naturelle Collagen shot Tropical

Collagen shot Tropical je koncentrirani dodatak prehrani s kolagenom za lijepu kožu, kosu i nokte.

C056704 x
32,80 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Collagen shot Tropical je koncentrirani dodatak prehrani s kolagenom za lijepu kožu, kosu i nokte.

Sadrži  5000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena i 1500 mg MSM-a, s vitaminima C, B6, biotinom i cinkom.

Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, kosti, hrskavice i krvnih žila. Biotin doprinosi održavanju zdrave kože i kose. Cink doprinosi održavanju zdrave kose, kože i noktiju.

U kliničkom istraživanju je dokazan sinergijski učinak kolagena i MSM-a koji u kombinaciji imaju na kožu veći benefit od dodataka prehrani koji sadrže samo kolagen bez MSM-a.

Collagen shot Tropical je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena.

Dodatak prehrani Kolagen shot Tropical u tekućem obliku ima osvježavajući okus tropskog voća, ne sadrži šećer i masti.

U proizvod je dodana manja količina zaslađivača, neophodna za prekrivanje izuzetno gorkog okusa MSM-a, ne sadrži gluten.

Dodatak prehrani Kolagen shot Tropical preporučujemo:

Za kožu: Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinose održavanju zdrave kože i vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Za kosu: Kolagen shot sadrži biotin i cink koji doprinose održavanju zdrave kose.

Za nokte: Kolagen shot sadrži cink koji doprinosi održavanju normalnih noktiju.

Za kosti i hrskavicu: Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kosti i hrskavice te cink koji doprinosi održavanju normalnih kostiju..

Za imunitet: Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Za energiju: Kolagen shot sadrži vitamin C, B6 i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije.

Za smanjenje umora i iscrpljenosti: Kolagen shot sadrži vitamin C i B6 koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Za živčani sustav i psihološke funkcije: Kolagen shot sadrži vitamin C koji doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava i psiholoških funkcija.

Za zaštitu od oksidativnog stresa: Kolagen shot sadrži vitamin C i cink koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Za povećanje apsorpcije željeza: Kolagen shot sadrži vitamin C koji povećava apsorpciju željeza.

Aktivni sastojci:

Hidrolizirani riblji kolagen – kolagen je najzastupljenija bjelančevina u našem organizmu, a tvori čak 80 % dermisa. Kolagen je sastavni dio kože, kose, noktiju, hrskavice zgloba i tetiva. Proizvodnja kolagena u našem  tijelu počinje se smanjivati iza 20. godine života. Zbog toga se preporučuje dodavanje hidroliziranog kolagena u obliku dodatak prehrani kako bi zadržali vitalnost tijela.

MSM– metilsulfonilmetan je organski sumpor koji se u dodacima prehrani često koristi za poboljšanje stanja kože. Sumpor je treći je najzastupljeniji mineral u našem tijelu iza kalcija i fosfora. Prisutan je u svim tkivima kao sastavni dio vezivnog tkiva a čak polovica je lokalizirana u koži, kostima i mišićima. U našem tijelu sumpor sudjeluje u izgradnji aminokiseline cistein koja sastavlja kolagen.  Organski sumpor je sastojak koji je prirodno prisutan u voću, povrću i kravljem mlijeku ali u iznimno malim količinama.

Vitamin C – potiče nastanak kolagena u tijelu koji je nužno potreban za normalno djelovanje žila, kostiju, hrskavica, kože, desni i zubi. Osim toga doprinosi održavanju normalne funkcije imunološkog sustava za vrijeme i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, smanjuje umor i iscrpljenost te doprinosi psihičkoj funkciji.

Vitamin B6 – doprinosi normalnoj sintezi cisteina, ima ulogu u metabolizmu stvaranja energije te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim toga održava funkciju imunološkog sustava te regulira hormonsku aktivnost.

Biotin – doprinosi očuvanju zdrave kože i kose te ima ulogu u metabolizmu stvaranje energije

Cink – doprinosi očuvanju zdrave kože, kose i noktiju. Osim toga ima ulogu u procesu dijeljenja stanica i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Sastav: Voda, hidrolizirani kolagen (ribe), sladilo: ksilitol (7%), MSM (metil sulfonil metan), vitamin C (L-askorbinska kiselina), kiselina: jabučna kiselina, mliječna kiselina, arome, konzervans: kalijev sorbat, cink (cinkov glukonat), boja: beta karoten, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), biotin (D-biotin), sladilo: sukraloza.

Uporaba: Preporučenu dnevnu količinu (25 ml) odmjerite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Možete ga pomiješati s vodom, limunadom ili mlakim čajem. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot Tropical uzmite natašte.

Jednom kada bočicu otvorite držite u frižideru, do tada možete držati na sobnoj temperaturi, rok trajanja zatvorenog proizvoda je 2 godine od dana proizvodnje. Prije upotrebe protresite.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine odnosno doze se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati izvan dosega djece. Ne preporučujemo proizvod u slučaju alergije na bilo koji sastojak.

Veličina: 500 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
500
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B7 - biotin
Vitamin C
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Kolagen
MSM Metilsulfonilmetan
Posebni atributi
Bez glutena
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Promućkati prije upotrebe.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu