Puressentiel Anti sting Repelent u spreju za bebe i djecu

Puressentiel Anti sting Repelent u spreju za bebe i djecu

Repelent u spreju za bebe i djecu čija je formula zasnovana na snažnom aktivnom sastojku biljnog podrijetla dobivenom iz eteričnog ulja limunskog eukaliptusa koji dokazano štiti od svih vrsta komaraca i insekata.

C055469
13,51 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Njegova formula zasnovana je na snažnom aktivnom sastojku biljnog podrijetla dobivenom iz eteričnog ulja limunskog eukaliptusa koji dokazano štiti od svih vrsta komaraca i insekata. Testirana je pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom kako bi pružila zaštitu prilagođenu bebama od 6 mjeseci.

- 0% neurotoksično sredstvo protiv insekata

- Bez štetnih plinova

Testirano i odobreno od strane mama i tata

- 7 sati učinkovitosti **

- Aktivno 100% biljnog porijekla ***

- 0% neurotoksično sredstvo za odbijanje insekata

- Sprej bez štetnih plinova

- Nemasno

- Neljepljivo

Sastojci: Djelatna tvar: ulje eukaliptusa citriodora, hidratizirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4): 30% (m / m).

Uporaba: Prije upotrebe proizvod dobro protresite.

Poprskajte proizvod (3 potiska spreja) na dlan prije nego što ga ravnomjerno rasporedite po djetetovom tijelu, izbjegavajući dijelove tijela koji bi mogli biti u dodiru s njegovim ustima (rukama, nogama, licem).

Ponovite aplikaciju ako je potrebno do 2 puta dnevno. Nakon upotrebe temeljito operite ruke. Plivanje ili znojenje mogu smanjiti trajanje zaštite. Ne prelazite 6 sprejeva dnevno (1 sprej = 0,18 ml).

Prije potrebe pažljivo pročitajte informacije o proizvodu.

Napomena: Ne koristite ovaj sprej protiv komaraca i insekata kod djece mlađe od 6 mjeseci. Čuvati izvan dohvata djece. Zapaljiva tekućina i para. Izaziva ozbiljnu iritaciju oka. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama. Ukoliko dođe do kontakta s očima : Oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ako iritacija oka i dalje traje: potražite liječničku pomoć. AKO SE PROGUTA, odmah nazovite CENTAR ZA trovanje ili liječnika. Ako se obratite liječniku, dostavite proizvod. Držati podalje od pića i hrane za životinje. Držati podalje od topline. Zabranjeno pušenje. Koristite samo u dobro prozračenim prostorima. Izbjegavajte ispuštanje u okoliš. Odložite sadržaj / spremnik u skladu s lokalnim / regionalnim / nacionalnim / međunarodnim propisima. Ne upotrebljavajte u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je namijenjena.

Oprezno koristite sredstvo protiv komaraca, prije upotrebe pročitajte naljepnicu i informacije o ovom proizvodu.

Sadrži biljni alkohol. Sadrži **: citronellal, menthone, geraniol. Može izazvati alergijsku reakciju.

Veličina: 60 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
60
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Sprej
Pogodno za
Bebe
Djeca
Sadrži biljke
Eukaliptus (Eucalyptus)
Napomena
Promućkati prije upotrebe.
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Francuska
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu