• %
Apivita Bee sun Safe Dry-Touch fluid za lice za lice SPF 50
rayno

Apivita Bee sun Safe Dry-Touch fluid za lice za lice SPF 50

Fluid idealan za sve tipove kože. Morske alge i propolis njeguju i hidratiziraju, visok zaštitni faktor štiti kožu od sunca, vanjskih utjecaja, plave i crvene svjetlosti. Lagana tekstura nudi suhi puderasti finiš za osjećaj gole kože.  Fluid pruža hidrataciju i zaštitu od starenja. Samo za vanjsku upotrebu.

C056504
25,00 €
(500€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Fluid idealan za sve tipove kože. Morske alge i propolis njeguju i hidratiziraju, visok zaštitni faktor štiti kožu od sunca, vanjskih utjecaja, plave i crvene svjetlosti. Lagana tekstura nudi suhi puderasti finiš za osjećaj gole kože.  Fluid pruža hidrataciju i zaštitu od starenja.

Napomena: Samo za vanjsku upotrebu.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
SPF
50
Tip kože
Svi tipovi
Problemi kože
Akne
Masna koža
UV zrake

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grcke flore sa cistim pcelinjim proizvodima i organskim etericnim uljima. APIVITA nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od medunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadr

rayno
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu