Daylong Cetaphil Sensitive Gel krema SPF 50+
40

Preporučuju dermatolozi

Daylong Cetaphil Sensitive Gel krema SPF 50+

Vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA i UVB zračenja.

C056950
25,78 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Vrlo visok faktor zaštite od sunca SPF 50+ pruža širok spektar zaštite protiv UVA i UVB zračenja.

Daylong Cetaphil Sun Sensitive gel-krema hrani i hidrira kožu sprječavajući učinke isušivanja sunca.

Formula ne nadražuje kožu i ne začepljuje pore.

Daylong Cetaphil Sun Sensitive formula iznimno je vodootporna u slatkim i slanim vodama i otporna je na znojenje. Razvijena je u suradnji s dermatolozima.

Nema dodanih mirisa, ulja ni emulgatora.

Vrlo visoka zaštita od sunca za vrlo osjetljivu kožu, kožu alergičnu na sunce i kožu sklonu Mallorca aknama. 

Daylong Cetaphil SUN Sensitive SPF 50+ gel-krema za lice i tijelo pogodna je za svakodnevnu uporabu tijekom cijele godine. Gel-krema za zaštitu od sunca lagano se i ujednačeno razmazuje na koži i pruža visoku zaštitu od UV zračenja bez masnog traga. 

Sastav: aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, alcohol, c12-15 alkyl benzoate, diethylamino hexylbenzoil hexyl benzoate, methoxyphenyl, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dibutyl adipate, titanium dioxide (nano), dimethicone, vp/eicosene copolymer, cyclodextrin, ethylhexyl triazone, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), tocopherol, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, silica, decyl glucoside,triethaxanolamine, xanthan gum, acrylates/c10-30, alkyl acrylate crosspolymer, trisodium ethylenediamine, disuccinate, lauryl glucoside, bht, propylene glycol. f.i.l.0898

Uporaba: Gel-kremu obilno nanesite otprilike 20 minuta prije izlaganja suncu i ostavite da se dobro upije kako bi se postigla optimalna vodootpornost. Izbjegavajte dodir s očima. Nanosite je više puta tijekom dana da bi se održala zaštita od sunca, posebno nakon boravka u vodi, brisanja i znojenja. Nanošenje male količine gel-spreja znatno smanjuje učinak zaštite.

Upozorenje: Izbjegavajte izlaganje podnevnom suncu. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Čak ni proizvodi s (vrlo) visokim faktorom zaštite od sunca ne štite u potpunosti od UV zračenja. Nemojte izlagati bebe i malu djecu izravnom sunčevom zračenju. Koristite zaštitnu odjeću i proizvode za zaštitu od sunca s visokim zaštitnim faktorom (najmanje SPF 30) za bebe i malu djecu. Proizvodi za zaštitu od sunca mogu uzrokovati trajno obojenje tekstila i ostalih materijala.

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Krema
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Posebni atributi
Bez emulgatora
Bez mirisa
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Namjena
UV zaštita
Tip kože
Osjetljiva
Problemi kože
UV zrake

Galderma International je globalna kompanija osnovana 1981. godine s ciljem pružanja inovativnih medicinskih rješenja za dermatološke potrebe pojedinaca u suradnji s zdravstvenim djelatnicima diljem svijeta.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu