Gum Technique Pro četkica za zube

Gum Technique Pro četkica za zube

Gum Technique Pro je profesionalna četkica za zube koja omogućuje pristup teško dostupnim područjima usta i učinkovito uklanja plak tijekom vašeg rutinskog četkanja.
C029799 x
4,30 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Važno je dobro oprati zube kako biste se riješili naslaga. Ako se plak ne ukloni pravilno, osobito s teško dostupnih područja, mogli biste završiti s crvenim, natečenim ili krvarećim desnima. Iako je bolest desni vrlo česta, može uzrokovati dosta neugodnosti i ponekad dovesti do ozbiljnijih problema.

Dostupna u četiri različite boje, nova Gum Technique Pro je profesionalna četkica za zube koja omogućuje pristup teško dostupnim područjima usta i učinkovito uklanja plak tijekom vašeg rutinskog četkanja, zahvaljujući tri posebne značajke.

Znanstveno je testirana kako bi se osiguralo vrhunsko uklanjanje plaka na najtežim područjima čišćenja u usporedbi s običnom četkicom za zube.

Istaknute značajke:

- Posebno oblikovane sužene čekinje osiguravaju nježno uklanjanje plaka i pristup područjima do kojih obične čekinje nisu učinkovito došle.

- Dvorazinske čekinje za otkrivene površine zuba pomažu u postizanju učinkovitog čišćenja na više razina, dok ukošene čekinje omogućuju bolji doseg između zuba

Neklizajuća, Quad-Grip ručka posebno je konstruirana da vodi vašu ruku prema preporučenom kutu četkanja od 45 ° za optimalno čišćenje linije desni i maksimalno uklanjanje naslaga.

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Usta
Pomagala i aparati
Četkice
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu