• %
Eucerin DermoPure krema za tijelo s trostrukim djelovanjem 99120
40

Preporučuju dermatolozi

Eucerin DermoPure krema za tijelo s trostrukim djelovanjem 99120

Klinički testirana krema za tijelo sa salicilnom kiselinom i patentiranim thiamidolom učinkovito smanjuje hiperpigmentacije na koži i tragove akni na tijelu (npr. prsa, leđa, ramena), umiruje i vlaži.

N
25,90 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 19/09 do 21/09. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Eucerin sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Klinički testirana krema za tijelo sa salicilnom kiselinom i patentiranim thiamidolom učinkovito smanjuje hiperpigmentacije na koži i tragove akni na tijelu (npr. prsa, leđa, ramena), umiruje i vlaži.

- Protiv nepravilnosti: učinkovito smanjuje nepravilnosti.

- Protiv hiperpigmentacija: smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje

- Umiruje i hidratizira: umiruje iritacije i pruža intenzivnu hidrataciju

Akne ostavljaju tragove, i fizičke i emocionalne, pogađajući do 95% tinejdžera i 40% odraslih.* Otprilike 50% osoba koje pate od akni imaju problema s aknama na tijelu, pri čemu su najčešće zahvaćena područja leđa, prsa i ramena.** Do 87% ljudi s aknama također doživljava trajne tragove prištića***, koji mogu trajati nekoliko godina ili čak desetljeća.****

Izloženost suncu dodatno pogoršava ove simptome. Eucerin DermoPure krema za tijelo s trostrukim djelovanjem kombinira učinkovite aktivne sastojke koji smanjuju nečistoće i tragove prištića te istovremeno umiruju i hidriraju kožu:

Protiv nepravilnosti: Salicilna kiselina učinkovito smanjuje nepravilnosti. 

Protiv hiperpigmentacija: Vidljivo smanjuje hiperpigmentacije uzrokovane aknama i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. 

Umiruje i hidratizira: Protuupalni likokalkon A umiruje iritacije i pomaže u smanjenju crvenila. Glicerin intenzivno hidrira.

97% potvrđuje: smanjuje hiperpigmentacije i tragove akni

Kliničke i dermatološke studije

Klinički testirana krema za tijelo sa salicilnom kiselinom i patentiranim thiamidolom učinkovito smanjuje hiperpigmentacije na koži i tragove akni na tijelu (npr. prsa, leđa, ramena), umiruje i hidratizira.

Aktivni sastav:

Thiamidol je sastojak koji je Eucerin patentirao. Tijekom deset godina razvoja linije klinički i dermatološki je dokazan najučinkovitiji sastojak protiv hiperpigmentacija. Vidljivo smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje.

Salicilna kiselina iznimno je učinkovit sastojak koji djeluje protiv uzroka kože sklone nepravilnostima – začepljenih pora i razmnožavanja bakterija. Zbog toga je ključni sastojak u nekoliko formula u Eucerin DermoPure liniji. Salicilna kiselina je beta hidroksi kiselina koja je keratolitik (što znači da uklanja mrtve stanice kože i omekšava kožu kako bi se spriječilo začepljenje.).

Likokalkon A je snažan antioksidans i protuupalni sastojak koji umiruje kožu. Dobiva se iz korijena kineskog sladića (Glycyrrhiza inflata) koji prirodnim sastojcima štiti svoje stanice od prekomjerne sunčeve svjetlosti. Likokalkon A u preparatima za njegu kože ublažava upale i neutralizira slobodne radikale koji negativno utječu na stanice kože i ubrzavaju proces starenja. Pomaže u zaštiti dubljih slojeva epidermisa od utjecaja sunca.

Uporaba: Očistite kožu cijelog tijela s Eucerin DermoPure gelom za čišćenje s trostrukim djelovanjem. Osušite kožu, a zatim nanesite Eucerin DermoPure kremu za tijelo s trostrukim učinkom jednom dnevno na zahvaćena područja tijela. Nježno umasirajte u kožu.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Teenageri
Sadrži ostalo
Salicilna kiselina
Thiamidol
Posebni atributi
Dermatološki ispitano
Klinički testirano
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Akne
Tamne mrlje - hiperpigmentacije
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu