VitaYummy Hair & Nails (Malina) gumeni medvjedići
VitaYummy Hair & Nails (Malina) gumeni medvjedići
  • Novi proizvod
VitaYummy Hair & Nails (Malina) gumeni medvjedići
VitaYummy Hair & Nails (Malina) gumeni medvjedići

VitaYummy Hair & Nails (Malina) gumeni medvjedići

Sadrži selen, cink i biotin koji doprinose održavanju normalne kose, dok selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

C059276
19,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Sadrži selen, cink i biotin koji doprinose održavanju normalne kose, dok selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

VitaYummy Hair & Nails sadrži vitamine A, B, C, D, E te minerale cink, selen i jod.

Biotin i selen poznati su sastojci kada su u pitanju lijepa kosa i nokti. VitaYummy Hair & Nails sadrži 5.000 µg biotina. Biotin i selen doprinose održavanju normalne kose, dok selen uz održavanje normalne kose doprinosi i održavanju normalnih noktiju.

Osim toga, vitamin E pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cink također doprinosi održavanju normalne kose i noktiju te ima ulogu u procesu diobe stanica.

Ukusan okus vitamina dolazi iz maline, a prirodna boja dolazi iz od mrkve i crnog ribiza.

VitaYummy Hair & Nails vitamini za odrasle veganski su proizvodi bez umjetnih boja i aroma te sadrže zaslađivače prirodnog podrijetla.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 gumena medvjedića): %PU*:

Kolin 40 mg

Vitamin C 20 mg 25 %

Vitamin E 15 mg kao alfa-TE 125 %

Biotin 5000 μg 10000 %

Cink 2,7 mg 27 %

Vitamin B6 2 mg 143 %

Vitamin A 400 μg RE 50 %

Jod 70 μg 47 %

Selen 55 μg 100 %

Inozitol 0,04 mg

Vitamin D 10 μg 200 %

Vitamin B12 6 μg 240 %

*PU= preporučeni dnevni unos

Sastav: Glukozni sirup, šećer, dekstroza, tvar za želiranje: pektin, kiselina: limunska kiselina, kolin bitartarat, koncentrat mrkve i crnog ribiza, L-askorbinska kiselina, aroma maline, DL-alfa tokoferil acetat, biljna ulja (kokos i repica), D-biotin, sladilo: steviol glikozidi iz stevije, cinkov citrat, piridoksin hidroklorid, tvar za glaziranje: karnauba vosak, retinil palmitat, kalijev jodid, natrijev selenat, inozitol, kolekalciferol, cijanokobalamin. Sadrži selen, cink i biotin koji doprinose održavanju normalne kose, dok selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Uporaba: Dobro sažvakati dva gumena medvjedića dnevno.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Veličina: 60 komada (gumeni medvjedići)

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Bomboni
Pogodno za
Odrasli
Sadrži vitamine
Vitamin A
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B7 - biotin
Vitamin B12 - kobalamin
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Jod
Selen
Sadrži ostalo
Inozitol
Kolin
Posebni atributi
Bez boja
Bez umjetnih okusa
Bez zaslađivača
Vegansko
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Danska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
2

VitaYummy je danska tvrtka specijalizirana za razvijanje vitamina i dodataka prehrani. Imamo veliko iskustvo u dodacima prehrani i nutrinicionističkim namirnicama koje su ukusne. VitaYummy želi biti relevantan i pratimo trendove kako bismo intervenirali tamo gdje mislimo da možemo napraviti razliku. Zato razvijamo nove proizvode kad otkrijemo probleme koje možemo pomoći riješiti. Zabavni smo jer smo poput gumenih bombona u obliku medvjedića, ali vrlo ozbiljni kad je u pitanju njihov sastav, nikada ne kompromitiramo, sve što radimo je s poštovanjem prema najnovijim spoznajama u našem području ekspertize.

Mi smo beauty brand i abeceda vitamina koja je namijenjena cijeloj obitelji. Dnevni izvor vitamina koji nikada ne zaboravljate jer je njihov okus pokretačka snaga. Bordo svemir veganskih dodataka prehrani i vitamina. I tirkizna, koja predstavlja novi standard za kategoriju kolagena. Šareni svijet koji se ističe iz gomile. Ne samo zbog okusa gumenih bombona, čistog sadržaja i visoke kvalitete, već i zbog onoga što radimo.

Samo najbolji sastojci su dovoljno dobri za vas i vašu obitelj. Zato VitaYummy ne sadrži umjetne boje, okuse i zaslađivače.

Vjerujemo da bi dodatci prehrani trebali biti lagani i ukusni. Kvaliteta mora biti vrhunska, kako u pogledu sastava, tako i u pogledu okusa. Pažljivo smo razvili vitaminske komplekse koji odgovaraju vašim potrebama. To se odnosi na zdravlje i rast djece, zdravlje odraslih i posebna područja, poput kose i noktiju. Svaki proizvod VitaYummy-a jedinstvena je kombinacija vitamina i minerala, stvorena kako bi vam pružila najbolje rezultate za vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu