Vitabiotics Wellbaby Multi-Vitamin Liquid tekućina

Vitabiotics Wellbaby Multi-Vitamin Liquid tekućina

Wellbaby Multi-Vitamin Liquid sadrži kombinaciju 14 vitamina i minerala u ukusnom švicarskom sladu. 

C056231
11,90 €
(79.333333333333€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Wellbaby Multi-Vitamin Liquid sadrži kombinaciju 14 vitamina i minerala u ukusnom švicarskom sladu. Namijenjeni su djeci od 6 mjeseci pa sve do navršenih 5 godina starosti.

Raznovrsni obroci bogati voćem i povrćem osnovna su pretpostavka zdrave prehrane. Čak i kada počnu jesti čvrstu hranu, ma koliko god se trudili da u prehranu uključimo što viša voća i povrća, ne možemo biti sigurni da je dijete dobilo sve potrebne vitamine i minerale. Uz Wellbaby multivitamine možete biti sigurni da će vaše dijete dobiti dovoljne količine svih mikronutrijenata važnih za pravilan rast i razvoj.

Wellbaby tekući multivitamini su pažljivo formulirani i sadrže vitamina i minerala u količinama i omjerima prilagođenim uzrastu za koji su namijenjeni. Djeca rastu i razvijaju se brzo, stoga moraju dobiti nutritivnu potporu koja adekvatno podupire psihički razvoj i rast kostiju, mišića, krvi i mozga.

Wellbaby multi-Vitamin Liquid sadrže preporučenih 10 mcg vitamina D koji doprinosi rastu i razvoju kostiju djece, željezo koje doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji i stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, cink za normalan vid i imunitet te još 11 vitamina i minerala u ukusnom švicarskom sladu.

Wellbaby proizvodi ne sadrže soli i kvasce, alkohol, laktozu, umjetne zaslađivače, boje ili okuse i pogodni su za vegetarijance.

Wellbaby tekući multivitamini i minerali idealni su za bebe i malu djecu od 6 mjeseci do navršene 5. godine starosti. Formulu čini 14 pažljivo izbalansiranih esencijalnih vitamina i minerala u švicarskom sladu koji im daje odličan okus pa ih djeca obožavaju.

Wellbaby multivitamini sadrže vitamine A, C i D. Britansko Ministarstvo zdravstva, za djecu od 6 mjeseci do pete godine starosti, preporuča dodatno uzimanje dodataka prehrani koji ih sadrže.

Wellbaby multivitamini u tekućem stanju predstavljaju idealan način da budete sigurni da će vaše dijete dobiti dovoljne količine važnih mikronutrijenata važnih za pravilan rast i razvoj. Djeca rastu i razvijaju se brzo i trebaju potporu koja omogućava psihički razvoj i rast kostiju, mišića, krvi i mozga. Ključni mikronutrijenti uključeni u ovu formulu su željezo koje doprinosi razvoju kognitivnih funkcija te 10 mcg vitamina D potrebnog za rast i razvoj kostiju. Vitamin D neophodan je i za normalnu funkciju imunološkog sustava.

Radi jednostavnosti primjene i kako bi izbjegli prolijevanje predlažemo Vam da tekućinu umiješate u mlijeko ili vodu i date djetetu na uobičajen način.

Što je razvoj kognitivnih sposobnosti?

Mnogo je lakše vidjeti fizičke promjene težine i veličine djeteta, nego dokučiti što se dešava u mozgu koji se također brzo i dramatično razvija. Čim dođe na svijet dijete sa zanimanjem promatra oko sebe i uči nevjerojatnom brzinom.

Prolaskom vremena dječji mozak razvija percepciju, razmišljanje, memoriju, jezik i fizičku koordinaciju. Sve zajedno naziva se kognitivnim razvojem.

Još razloga zašto dati djetetu Wellbaby Multi vitamine i minerale:

- Formula temeljena na posljednjim saznanjima, sa znanstveno određenim količinama nutrijenata baš za bebe u razvoju.

- Wellbaby Multi-Vitamin Liquid formula je proizvedena najvišim GMP (Good Manufacturing Practice) standardom kontrole kvalitete.

- Ne sadrži umjetne boje, okuse ni zaslađivače.

- Ne sadrži laktozu, sol, alkohol i kvasce.

- Pogodno za vegetarijance.

- Nije testirano na životinjama.

Sadrži u dnevnoj dozi (5 ml): %P.U.

Vitamin A (retinil palminat) 133 µg 17

Vitamin D3 (kolekalciferol) 10 µg 200

Vitamin E (DL alfa tokoferil acetat) 5 mg 42

Vitamin C (askorbinska kiselina) 30 mg 38

Tiamin (tiamin hidroklorid) 0,5 mg 45

Riboflavin (vitamin B2) 0,8 mg 57

Niacin (nikotinamid. vit. B3) 6 mg 38

Vitamin B6 (piridoksin HCl) 0,5 mg 36

Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina) 80 µg 40

Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1 µg 40

Pantotenska kiselina (D-pantenol) 2 mg 33

Željezo (željezov amonijev citrat) 4 mg 29

Cink (cinkov sulfat) 2,5 mg 25

Bakar (bakrov sulfat) 150 µg 15

Ekstrakt slada 150 mg *

Sastav: pročišćena voda, zaslađivači: šećer iz šećerne trske, ekstrakt slada (iz ječma), askorbinska kiselina, željezo amonijev citrat, zgušnjivač: ksantan guma; cinkov sulfat, konzervans: kalijev sorbat; prirodni okusi: ekstrakt ulja naranče; DL-alfa tokoferil acetat, nikotinamid, D-pantenol, regulatori kiselosti: natrijev hidroksid i limunska kiselina (kao monohidrat); riboflavin (5-fosfat-natrij), tiamin hidroklorid, piridoksin HCl, bakrov sulfat, retinil palmitat (antioksidans: DL-alfa tokoferol), pteroilmonoglutaminska kiselina, kolekalciferol, cijanokobalamin

Sadrži ječam.

Uporaba: Jednom dnevno, žličicom izmjerite tekućinu (5 ml), pa umiješajte u mlijeko ili vodu.

Namjenjeno djeci od 6 mjeseci do 4 godine. Dozator je uključen. Ukoliko želite, djeca od 3-4 godine mogu tekućinu konzumirati direktno sa žličice.

Napomene: Prije upotrebe dobro protresite bočicu. Nakon otvaranja, bočicu čuvajte u hladnjaku i konzumirajte u roku od 8 do 10 tjedana. Nemojte prekoračiti preporučeni unos. Nakon korištenja operite i osušite žličicu (nemojte stavljati u sterilizator ili stroj za pranje suđa). Ako želite, Wellbaby Liquid možete dati odmah prije hranjenja tako da se ostatak tekućine ispere sa zubiju i desni. Wellbaby je posebno formuliran za bebe i malu djecu i ne preporučuje se odraslim osobama. Budući da se u Wellbaby Multi-vitamin Liquid-u ne koriste umjetna bojila bilo koje vrste, zbog prirodnih sastojaka, kao što je slad, moguće su varijacije u boji.

Veličina: 150 ml 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Bebe
Djeca
Sadrži vitamine
Vitamin A
Vitamin B2 - riboflavin
Vitamin B3 - niacin
Vitamin B5 - pantotenska kiselina
Vitamin B6 - piridoksin
Vitamin B9 - folna kiselina
Vitamin B12 - kobalamin
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Sadrži minerale i mikroelemente
Bakar
Cink
Željezo
Posebni atributi
Bez bojila
Bez laktoze
Bez umjetnih okusa
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu