The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
  • Novi proizvod
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon
The Royal Affair Njegujući šampon

The Royal Affair Njegujući šampon

Iznimno njegujući šampon koji pruža intenzivnu hidraciju, obnavljanje i jačanje vlasišta. Posebno se preporučuje za suho vlasište.

N
23,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Iznimno njegujući šampon koji pruža intenzivnu hidraciju, obnavljanje i jačanje vlasišta. Posebno se preporučuje za suho vlasište.

- Nježno i učinkovito uklanja nečistoće pomoću kokosovih glukozida.

- Intenzivno vlaži s pantenolom za mekoću i fleksibilnost.

- Obnavlja i jača s ekstraktom kane i keratinom.

- Preporučuje se za suho vlasište i suhe vrhove.

Vrhunska njega

Nježnom i iznimno učinkovitom formulom šampon uklanja nečistoće pomoću kokosovih glukozida, dok pantenol nudi intenzivnu hidraciju kose. Ekstrakt kane i keratin obnavljaju i jačaju kosu, vraćajući joj prirodnu vitalnost i sjaj.

Ugodan miris

The Royal Affair Nourishing Shampoo ima ugodan miris koji će vas očarati. Svjež, čist i nježan miris s notama lipe i bagrema razmazit će vaša osjetila. Neki također osjete dašak meda, ali prosudite sami.

Čisti sastojci

Sva naša nastojanja temelje se na kvaliteti, zbog čega smo postavili najviše standarde u The Royal Affair. Naš šampon ne sadrži štetne sastojke kao što su SLES (natrijevi lauril sulfati) i SLS (natrijevi dodecilsulfati), parabeni, mineralna ulja, teške kemikalije i drugi neželjeni sastojci. Pružamo vam čiste sastojke koji su prihvatljivi za vašu kosu i okoliš.

Idealan pH

pH ravnoteža vlasišta također je važna, zbog toga je The Royal Affair Nourishing Shampoo osmišljen s pH vrijednošću od 5,5. Optimalna pH razina pomaže u zaštiti kose od bakterija i gljivica te čuva prirodnu vlagu i ulja u kosi. Održavanjem zdrave razine pH, kosa ostaje elastična te se sprječava njezino lomljenje.

Svi The Royal Affair proizvodi razvijeni su i dizajnirani u Sloveniji i proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete u EU. Priuštite svojoj kosi vrhunsku njegu s The Royal Affair Nourishing Shampoo.

Sastav: Aqua/Water, Coco Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Propylene Glycol, Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Wheat Protein, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Citric Acid, Argania Spinosa (Argan) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Nut Oil.

Uporaba: The Royal Affair rutina čišćenja kose uključuje dvostruko šamponiranje.

Dvostruko šamponiranje postupak je u kojem kosu perete dva puta šamponom. Ova metoda posebno se preporučuje ženama koje imaju masno vlasište i suhe vrhove. Metoda se također preporučuje ženama koje koriste puno proizvoda za oblikovanje i njegu kose.

TRA rutina njege kose:

1. korak

Nanošenje TRA Restorative maske za kosu na suhu ili vlažnu kosu. Ostavite masku 30 – 60 minuta (može i dulje). Nanesite masku po cijeloj dužini kose. Pazite da maska ne dođe u dodir s vlasištem. Zatim je dobro isperite.

2. korak

Nastavite koristiti TRA Deep Cleanse šampon, ali pazite da šampon nanesete samo na vlasište i dobro ga umasirate kružnim pokretima. Da bi proizvod prodro u vlasište, morate dobro masirati. Masirajte vlasište 40 do 60 sekundi, a zatim temeljito isperite šampon.

3. korak

Na mokro vlasište nanesite TRA Nourishing ili Gentle Cleanse šampon. Ponovno ga nanesite samo na vlasište, masirajte nježnim kružnim pokretima jednu minutu, a zatim ga potpuno isperite. Pazite da šampon ne nanesete na vrhove kose jer će prilikom ispiranja sapunica biti dovoljna da ih opere.

4. korak

Njegu završite s TRA Moisturising balzamom. Nanesite balzam na cijelu duljinu kose. Pazite da balzam ne dođe u dodir s vlasištem. Ostavite ga 3 – 5 minuta, a zatim ga temeljito isperite.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Kanna (Sceletium tortuosum)
Sadrži ostalo
Keratin
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena
Problemi kose i vlasišta
Suha i oštećena kosa

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu