The Royal Affair Muški šampon
The Royal Affair Muški šampon
The Royal Affair Muški šampon
  • Novi proizvod
The Royal Affair Muški šampon
The Royal Affair Muški šampon
The Royal Affair Muški šampon

The Royal Affair Muški šampon

Za zdravo vlasište i sjajnu kosu punu energije. Njegujući, ali vrlo učinkovit šampon, stvoren s mislima na muško vlasište, bit će posebno popularan kod muškaraca s masnim vlasištem.

N
26,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za zdravo vlasište i sjajnu kosu punu energije. Njegujući, ali vrlo učinkovit šampon, stvoren s mislima na muško vlasište, bit će posebno popularan kod muškaraca s masnim vlasištem.

- Jača folikule kose uz pomoć kane, kurkume, kofeina i biotina.

- Inhibira hormon DHT, što pomaže smanjiti ispadanje kose.

- Povećava volumen i gustoću kose.

- Obogaćen eteričnim uljem metvice, koje umiruje i osigurava svježinu vlasištu.

- Pogodan za svakodnevnu upotrebu, za sve tipove vlasišta.

Vrhunska njega

Nježan, ali izuzetno učinkovit šampon sadrži ekstrakte kane, kurkume, kofeina i biotina, koji pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa na folikulima kose, održavajući vitalnost vlasišta i zdravlje folikula. Djeluje na blokiranje DHT-a i njegovih negativnih učinaka. Zbog svoje lagane formule povećava fleksibilnost, volumen i gustoću kose. Šampon je obogaćen eteričnim uljem metvice, koje umiruje nadraženo vlasište i osigurava dugotrajnu svježinu. Namijenjen je za svakodnevnu upotrebu u njezi muškog vlasišta (ali neće se odbiti ni žensko vlasište).

Ugodan miris

Proizvodi za njegu kose Royal Affair imaju svjež, čist i nježan miris.

Čisti sastojci

Kvalitetu smo stavili na prvo mjesto, pa šampon ne sadrži SLES (natrijev lauret sulfat) i SLS (natrijev lauril sulfat), parabene, mineralna ulja, teške kemikalije ili druge neželjene sastojke.

Idealan pH

Šampon ima pH vrijednost 5,5. To je važno jer održavanje optimalne pH razine pomaže u zaštiti kose od bakterija i gljivica zatvaranjem kutikule, što pomaže u zadržavanju vlage i prirodnih ulja u kosi. Održavanje zdrave pH razine pomaže kosi zadržati prirodnu elastičnost i sprječava lomljenje.

Svi proizvodi Royal Affair razvijeni su i dizajnirani u Sloveniji, a proizvedeni u EU.

Što je DHT?

DHT je androgeni hormon prisutan kod muškaraca i žena. DHT je derivat testosterona. Jedan od najčešćih uzroka ispadanja kose je hormon DHT. Prekomjerna proizvodnja ovog hormona može uzrokovati ispadanje ili prorjeđivanje kose. Najbolji način za rješavanje ovog problema je blokiranje enzima koji proizvodi ovaj hormon – 5-alfa-reduktaze.

Kosa i dlačice po cijelom tijelu rastu iz struktura ispod kože poznatih kao folikuli kose, koji su u osnovi male kapsule, od kojih svaka sadrži jednu dlaku. Tijekom života, folikuli kose prolaze kroz ciklus – kosa raste, zatim rast prestaje, folikul prelazi u fazu regresije, slijedi mirovanje i naposljetku kosa ispada; kasnije počinje novi ciklus. Visoka razina androgenih hormona, uključujući DHT, može smanjiti vaše folikule kose i skratiti ovaj ciklus, uzrokujući da kosa raste tanja i krhkija te brže ispada. DHT također može uzrokovati da vašim folikulima treba više vremena da iz njih ponovno izraste kosa nakon što stara ispadne.

Formulu muškog šampona obogatili smo prirodnim inhibitorima DHT hormona kao što su biotin, kofein i kurkuma.

Sastav: Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Panthenol, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Curcuma Longa (Curcuma) Root Extract, Sodium Benzoate, Caffeine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Menthol, Biotin, Citric Acid.

Uporaba: The Royal Affair rutina čišćenja vlasišta uključuje dvostruko šamponiranje.

Dvostruko šamponiranje je postupak u kojem dva puta perete vlasište šamponom. Ova metoda posebno se preporučuje muškarcima s masnim vlasištem ili onima koji koriste puno proizvoda za oblikovanje i njegu kose.

TRA rutina njege kose:

Korak 1

Nanesite količinu TRA Deep Cleanse šampona veličine oraha na dlan. Aktivirajte šampon trljanjem između dlanova, zatim ga nanesite na mokro vlasište. Pobrinite se da šampon nanosite kružnim pokretima na vlasište, ne na kosu. Temeljito masirajte vlasište kako biste osigurali prodor proizvoda (primijenite dovoljno pritiska). Masirajte vlasište 40 do 60 sekundi, zatim temeljito isperite šampon.

Korak 2

Nanesite TRA Shampoo For Him na mokro vlasište. Ponovno ga nanesite samo na vlasište, nježno masirajući kružnim pokretima 1 minutu, zatim potpuno isperite.

Korak 3

Završite njegu nanošenjem TRA Moisturising balzama. Balzam nanesite duž cijele dužine kose, pazeći da ne dođe u dodir s vlasištem. Ostavite da djeluje 3 do 5 minuta, zatim temeljito isperite.

Dodatna njega:

Za optimalnu njegu vlasišta preporučujemo korištenje Scalp Renew Seruma. Serum nanesite izravno na vlasište nakon pranja kose. Nježno ga umasirajte u vlasište kružnim pokretima i pustite da se upije. Serum pomaže obnavljati i njegovati vlasište te potiče rast zdrave kose.

Shampoo For Him možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s Deep Cleanse Shampoo. Ako koristite samo Shampoo For Him, koraci 1 i 2 su isti.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Muškarce
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Kanna (Sceletium tortuosum)
Kurkuma (Curcuma zedoaria)
Metvica (Mentha)
Sadrži vitamine
Vitamin B7 - biotin
Sadrži ostalo
Kofein
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena
Problemi kose i vlasišta
Masna kosa

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu