The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje
The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje
The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje
  • Novi proizvod
The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje
The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje
The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje

The Royal Affair Šampon za dubinsko čišćenje

Ako se suočavate s problemom nečistog vlasišta, prekomjerne masnoće i beživotne kose, ovaj visoko koncentrirani šampon s ekstraktom jabučnog octa rješenje je koje vam je potrebno.

N
23,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ako se suočavate s problemom nečistog vlasišta, prekomjerne masnoće i beživotne kose, ovaj visoko koncentrirani šampon s ekstraktom jabučnog octa rješenje je koje vam je potrebno.

- Temeljito očisti vlasište.

- Za zdravu kutikulu vlasi.

- Za sjaj i uravnotežen pH.

- Uklanja ostatke i tvrdu vodu.

- Sadrži pantenol, kamilicu i hmelj koji umiruju i vlaže vlasište.

Vrhunska njega

Visoko koncentrirani šampon s ekstraktom jabučnog octa dubinski čisti nečistoće i masnoće s vlasišta, zatvara kutikulu vlasi, povećava sjaj kose i održava neutralni pH kose i vlasišta. Nježno uklanja nakupljene ostatke proizvoda za oblikovanje kose i ostatke tvrde vode. Vlasište je čisto, a kosa svježa. Pantenol, kamilica i hmelj dodatno umiruju i vlaže vlasište.

Ugodan miris

Proizvodi za njegu kose The Royal Affair imaju svjež, čist i nježan miris.

Čisti sastojci

Kvalitetu stavljamo na prvo mjesto, tako da šampon ne sadrži SLES (natrijev lauril sulfat) i SLS (natrijev dodecilsulfat), parabene, mineralna ulja, teške kemikalije i druge neželjene sastojke.

Idealan pH

Šampon ima pH 5,5. To je važno jer optimalna pH razina pomaže zaštititi kosu od bakterija i gljivica te zatvara kutikulu vlasi, pomažući u zadržavanju vlage i prirodnih ulja u kosi. Održavanje zdrave razine pH pomaže u održavanju prirodne elastičnosti kose i sprječava njezino pucanje.

Svi proizvodi The Royal Affair razvijeni su i dizajnirani u Sloveniji i proizvedeni u EU.

Sastav: Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Panthenol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Sodium Benzoate, Acetic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum/ Fragrance, Limonene, Eugenol.

Uporaba: The Royal Affair rutina čišćenja kose uključuje dvostruko šamponiranje. Ovaj postupak preporučuje se ženama s masnim vlasištem i suhim vrhovima te onima koje često koriste proizvode za oblikovanje i njegu kose.

1. korak

Nanesite TRA Restorative masku za kosu na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Masku ravnomjerno rasporedite po cijeloj dužini kose, pazeći da ne dodirnete vlasište. Ostavite da djeluje 30 – 60 minuta (ili duže), a zatim je dobro isperite.

2. korak

Nastavite koristiti TRA Deep Cleanse šampon. Nanesite šampon samo na vlasište i dobro ga masirajte kružnim pokretima tako da prodre u vlasište. Primijenite dovoljno jak pritisak tijekom masaže vlasišta. Masirajte 40 – 60 sekundi, a zatim temeljito isperite šampon.

3. korak

Nanesite Tra Nourishing ili Gentle Cleanse šampon na mokro vlasište. Ponovno ga nanesite samo na vlasište i nježno masirajte kružnim pokretima jednu minutu, a zatim ga potpuno isperite. Pazite da šampon ne nanesete na vrhove kose jer će prilikom ispiranja sapunica biti dovoljna da ih opere.

4. korak

Njegu završite s TRA Moisturising balzamom. Nanesite balzam po cijeloj dužini kose, pazeći da ne dodirnete vlasište. Ostavite ga da djeluje 3 – 5 minuta, a zatim ga temeljito isperite.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Šampon
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Hmelj (Humulus lupulus)
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Sadrži ostalo
Pantenol
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena
Problemi kose i vlasišta
Masna kosa

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu