The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
  • Novi proizvod
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu
The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu

The Royal Affair Obnavljajuća maska za kosu

Kultna maska za kosu sadrži visok postotak aktivnih sastojaka i predstavlja istinsku dubinsku njegu kose.

N
33,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kultna maska za kosu sadrži visok postotak aktivnih sastojaka i predstavlja istinsku dubinsku njegu kose. Njeguje opterećenu kosu koja je podvrgnuta kemijskoj obradi, kao što je bojenje, ili toplinskoj obradi, kao što je sušenje, glačanje ili kovrčanje.

- Obnavlja i jača kosu s kanom i arganovim uljem.

- Osigurava dubinsku hidraciju s hidroliziranim keratinom za elastičnost.

- Štiti od oštećenja i gubitka vlage.

- Ulje jojobe pruža mekoću i sjaj.

- The Royal Affair obnavljajuća maska za kosu ključ je za zdravu, sjajnu i jaku kosu. Obnovite kosu kraljevskom njegom koja će joj vratiti prirodnu ljepotu i vitalnost.

Vrhunska njega

Doživite dubinsku njegu za suhu i oštećenu kosu s maskom The Royal Affair Restorative Hair Mask. Ekstrakti kane i arganovog ulja njeguju ispucale vrhove i suhe pramenove, dok hidrolizirani keratin pruža dehidriranoj kosi dodatnu vlagu koju zaslužuje. Ova kraljevska maska zadržava prirodnu elastičnost kose, smanjujući lomljenje. Uživajte u zapanjujuće glatkoj i zdravoj kosi koja će vas inspirirati svaki put kada koristite masku.

Ugodan miris

The Royal Affair poznat je po ugodnom mirisu naših proizvoda za njegu kose. Uz svježe, čiste i nježne note lipe i bagrema – možda čak i nježnim daškom meda – doživjet ćete pravo mirisno opuštanje. Sami prosudite kako će miris naših proizvoda uljepšati vaše trenutke njege.

Čisti sastojci

U The Royal Affair koristimo čiste sastojke koji ne sadrže štetne sastojke. Naša obnavljajuća maska ne sadrži SLES (natrijev lauril sulfat) i SLS (natrijev dodecilsulfat), parabene, mineralna ulja, teške kemikalije i druge nepoželjne tvari. Osiguravamo kvalitetnu njegu koja je nježna prema vašoj kosi i prema prirodi.

Idealan pH

Brine li vas pH ravnoteža vaše kose? S maskom The Royal Affair Restorative Hair Mask možete biti bez brige. S pH vrijednošću od 5,5, ovaj balzam stvara optimalno okruženje za vašu kosu. Štiti vlasište od bakterija i gljivica i istovremeno zadržava vlagu i prirodna ulja koja su ključna za zdravu i elastičnu kosu. Spriječite lomljenje kose i sačuvajte njihovu prirodnu ljepotu.

Imajte povjerenje u The Royal Affair jer su proizvodi razvijeni i dizajnirani u Sloveniji i proizvedeni u Europskoj uniji. Prepustite se luksuzu maske The Royal Affair Restorative Hair Mask i iskusite nenadmašnu njegu kose koja će vas oduševiti i očarati.

Sastav: Aqua/Water, Argania Spinosa (Argan) Seed Oil, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Nut Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Oil, Hydrolyzed Keratin, Parfum/Fragrance, Panthenol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxycitronellal, Cinnamyl Alcohol.

Uporaba: The Royal Affair rutina čišćenja kose uključuje dvostruko šamponiranje. Ovaj postupak preporučuje se ženama s masnim vlasištem i suhim vrhovima te onima koje često koriste proizvode za oblikovanje i njegu kose.

1. korak

Nanesite TRA Restorative masku za kosu na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Masku ravnomjerno rasporedite po cijeloj dužini kose, pazeći da ne dodirnete vlasište. Ostavite djelovati 30 – 60 minuta (ili duže), a zatim dobro isperite.

2. korak

Nastavite koristiti TRA Deep Cleanse šampon. Nanesite šampon samo na vlasište i dobro ga masirajte kružnim pokretima tako da prodire u vlasište. Primijenite dovoljno jak pritisak tijekom masaže vlasišta. Masirajte 40 – 60 sekundi, a zatim temeljito isperite šampon.

3. korak

Nanesite Tra Nourishing ili Gentle Cleanse šampon na mokro vlasište. Ponovno ga nanesite samo na vlasište i nježno masirajte kružnim pokretima jednu minutu, a zatim ga potpuno isperite. Pazite da šampon ne nanesete na vrhove kose jer će prilikom ispiranja sapunica biti dovoljna da ih opere.

4. korak

Njegu završite s TRA Moisturising balzamom. Nanesite balzam po cijeloj dužini kose, pazeći da ne dodirnete vlasište. Ostavite ga da djeluje 3 – 5 minuta, a zatim ga temeljito isperite.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Maska
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Argan (Argenia)
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Kanna (Sceletium tortuosum)
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu