The Royal Affair Ulje za kosu
The Royal Affair Ulje za kosu
The Royal Affair Ulje za kosu
  • Novi proizvod
The Royal Affair Ulje za kosu
The Royal Affair Ulje za kosu
The Royal Affair Ulje za kosu

The Royal Affair Ulje za kosu

Bogato i luksuzno ulje za kosu stvoreno je od potpuno prirodne mješavine devet ulja koja osigurava regeneraciju kose sve do vrhova.

N
41,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Bogato i luksuzno ulje za kosu stvoreno je od potpuno prirodne mješavine devet ulja koja osigurava regeneraciju kose sve do vrhova. Ova iznimna formula zadržava prirodnu ravnotežu vlage u kosi, čineći je mekšom i svilenkastijom.

- Obnavlja i jača kosu kanom i arganovim uljem za sjaj i vitalnost.

- Osigurava dubinsku hidraciju s hidroliziranim keratinom za elastičnost.

- Štiti od oštećenja i zadržava vlagu.

- Ulje jojobe pruža mekoću i sjaj za lakše oblikovanje kose.

- Oživite kosu prirodnom snagom devet ulja i uživajte u zdravoj, sjajnoj i elastičnoj kosi.

Arganovo ulje

Dobiva se hladnim prešanjem sjemenki biljke Argania Spinosa, čija je domovina Maroko. Riječ je o izuzetno cijenjenom ulju, jer se procjenjuje da je za dobivanje 1 litre ovog ulja potrebno 20 sati rada. Zato se zove “tekuće zlato”. Bogato je oleinskom i linolnom kiselinom, karotenom, mineralima i vitaminom E.

Prodire duboko u vlas, popravlja strukturu vlasi, kosa postaje čvršća, sjajnija i punija. Blagotvorno djeluje na volumen kose.

Ulje makadamije

Dobiva se iz sjemenki biljke Macadamia Ternifolia koja potječe iz Australije. Sadrži visok udio oleinske, palmitinske, linolne i linolenske kiseline, kao i omega-3 i omega-6.

Kada se ulje makadamije veže za vlas kose, ono unosi masne kiseline, održavajući folikule vlasi čvrstima i zdravima. Ulje makadamije također sadrži antioksidanse koji pomažu kosi da se oporavi od izloženosti svim vremenskim uvjetima.

Bademovo ulje

Ljekoviti učinci bademovog ulja i njegova uporaba u kozmetici već su dobro poznati.

Visokokvalitetno ulje omekšava i regenerira kosu i kožu. Sadrži brojne sastojke potrebne za zdravlje i njegu kose i tijela. Izuzetno je bogato biljnim proteinima, vitaminima A, B1, B2 i B6 te vitaminom E. Osim toga, sadrži tri vrste masnih kiselina: Omega-3, Omega-6 i Omega-9.

Intenzivno vlaži i štiti kosu te joj daje elastičnost.

Ulje pšeničnih klica

Obogaćeno je linolnom kiselinom koja se smatra iznimno dobrom za kosu i vlasište jer održava zdravlje vlasišta, potiče zdrav rast kose, a istovremeno vlaži kosu, održavajući je mekom i sjajnom.

Ulje koštica marelice

sadrži oleinsku kiselinu koja je omega-9 masna kiselina i prekrasan omekšivač koji kosu čini mekšom i podatnijom. Vlaži kosu i vlasište dok povećava razinu hidracije i smanjuje suhoću.

Ulje sjemenki grožđa

Pomaže u rastu kose. Ulje sjemenki grožđa izvrstan je izbor za njegu kose jer sadrži vitamin E, flavonoide i linolnu kiselinu koji su potrebni za zdrav rast i vitalnost kose.

Ulje jojobe

Jojoba je bogata vitaminima i mineralima koji njeguju kosu, uključujući vitamin C, vitamine B skupine, vitamin E, bakar i cink. Budući da jača kosu, vjeruje se da ulje jojobe može spriječiti gubitak kose i povećati gustoću kose.

Ulje noćurka

Ulje noćurka ne samo da vlaži i umiruje, već može poboljšati teksturu i elastičnost kose i kože te ukloniti suhoću, iritaciju, hrapavost i bore. Smanjuje oštećenje kose i povećava antioksidanse koji mogu spriječiti gubitak kose.

Ulje crnog kima nesumnjivo

je jedan od najboljih prirodnih sastojaka za kosu jer ima antibakterijska, antifungalna i protuupalna svojstva koja štite kosu i vlasište zadržavajući vlagu u vlasi kose.

Sastav: Argania Spinosa (Argan) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Dicaprylyl Carbonate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum/ Fragrance

Uporaba: Upotreba ulja za kosu može donijeti brojne koristi, od poboljšanja sjaja i teksture do zaštite od oštećenja i poticanja zdravog rasta kose. Načini upotrebe ulja za kosu:

1. Nanošenje ulja na vrhove kose

pomaže spriječiti pucanje i lomljenje vrhova kose. Vrhovi su često najviše oštećeni dio kose jer su najstariji i bili su izloženi najvećem stresu zbog stiliziranja, sunca i drugih čimbenika. Ulje ih njeguje, vlaži i štiti od daljnjih oštećenja.

2. Nanošenje ulja na mokru kosu

pomaže u zadržavanju vlage i sprječava da kosa postane suha i lomljiva kad se osuši. Ulje djeluje kao zaštitni sloj koji zadržava vlagu u kosi, čineći je mekšom, sjajnijom i manje sklonoj zapetljavanju.

3. Dodavanje ulja u masku za kosu

povećava njezinu hranjivu vrijednost i učinkovitost. Ulje obogaćuje masku dodatnim hranjivim tvarima koje duboko prodiru u vlakna kose, obnavljaju je, jačaju i poboljšavaju opće zdravlje kose. Rezultat je mekša, glađa i podatnija kosa.

4. Uljenje vlasišta

potiče cirkulaciju krvi, što može pomoći u poticanju rasta kose. Osim toga, ulje vlaži i njeguje vlasište, sprječavajući suhoću, svrbež i perut. Redovito uljenje vlasišta može doprinijeti jačoj, gušćoj i zdravijoj kosi.

5. Ulje kao dio njege kože ili parfem

Ulje ima jako ugodan miris koji može djelovati kao prirodni parfem za kosu. Osim toga, imaju hidratantna i hranjiva svojstva koja su korisna i za kožu. Upotreba ulja za kosu na koži može pružiti dodatnu vlagu, zaštitu i mekoću te ugodan miris.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Ulje
Pakiranje
Bočica s kapaljkom
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Žene
Sadrži biljke
Argan (Argenia)
Crni kim (Nigella sativa)
Grožđe (VItis vinifera)
Jojoba (Simmondsia chinensis)
Makadamija (Macadamia)
Marelica (Prunus armeniaca)
Noćurak (Oenothera biennis)
Pšenica (Triticum)
Slatki badem (Prunus Amygdalus Dulcis)
Sadrži ostalo
Keratin
Posebni atributi
Bez silikona
Proizvod nije testiran na životinjama
Vegansko
Zemlja porijekla
Slovenija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Njega
Čišćenje i higijena

Ženama nudimo vrhunska rješenja za njegu kose koja njeguju njihovu krunu, smiruju njihov um i vraćaju im nepokolebljivo samopouzdanje.

Odlučni smo

Sve što radimo, radimo sa srcem i uvijek idemo korak dalje, čak i ako ne moramo. Sve počinje formuliranjem kvalitetnih proizvoda s većim postotkom aktivnih sastojaka nego što ih ima većina proizvoda za njegu kose na policama trgovina.

Mi smo skupina žena koja podržava žene

Ženska energija je pozitivna snaga za naše društvo i naš planet. Naši proizvodi osmišljeni su tako da potiču ljubav prema sebi i istodobno pozivaju na prisutnosti u određenom trenutku. To je jedini način rješavanja svih životnih izazova samopouzdanjem i galantnošću.

Odgovorni smo

Od prvog dana dajemo sve od sebe da zajedno stvorimo bolji svijet, od dizajniranja proizvoda s najboljim sastojcima iz prirode do zamatanja u održivu ambalažu. Kupnjom naših proizvoda doprinosite pozitivnoj promjeni.

Potpuno smo nepotpuni

Istinska ljepota sjaji iznutra, tako da vam ne treba proizvod koji će vas “popraviti” (niste slomljeni). Rituali brige o sebi pomažu nam da shvatimo da smo lijepe upravo takve kakve jesmo. Trebalo nam je dugo vremena da naučimo prihvaćati sebe kao cjelinu, stoga na ovo putovanje želimo pozvati i vas.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Top ponuda

Proizvod dodan za usporedbu