Natrol N-A-C kapsule

Jarrow Formulas N-A-C kapsule

Stabilan oblik amino kiseline L-Cistein, prekursor glutationa.

C056896
19,21 €
(0.32016666666667€ za 1 CAPS) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

NAC ili punog naziva Jarrow Formulas N-A-C je dodatak prehrani koji sadrži 500 mg amino kiseline L-cistein u vegetarijanskim kapsulama. N-acetilcistein (NAC) je kemijski stabilan oblik cisteina.

Poput cisteina, NAC se veže s glutaminom i glicinom u obliku glutationa, snažnog antioksidansa neophodnog za brojne pravilne funkcije organizma. NAC pomaže proizvodnju glutationa u mozgu, jetri i drugim organima. Naše tijelo ga ne proizvodi samostalno i ne možemo ga dobiti hranom.

Jarrow Formulas N-A-C je pogodan za vegane i vegetarijance.

Jarrow Formulas i Natrol dva su branda jedne kompanije – Vytalogy.

Jarrow Formulas N-A-C je dodatak prehrani koji sadrži 500 mg farmaceutski čiste aminokiseline L-acetilcistein po kapsuli.

Stabilan oblik aminokiseline cistein

Cistein je uvjetna ili polu-esencijalna aminokiselina. Prirodno se nalazi u visokoproteinskoj hrani kao što su govedina, piletina, jaja i cjelovite žitarice. nazivamo je polusesencoijalnom stoga što je organizam sam može proizvesti iz dvije druge aminokiseline, serina i metionina. N-acetilcistein je oblik koji tijelo ne može proizvesti, ne nalazi se u hrani, a stabilniji je. Poput cisteina, NAC se veže s glutaminom i glicinom u obliku glutationa, snažnog antioksidansa.

Sadrži u dnevnoj dozi (jedna kapsula): %P.U.

N-acetilcistein 500 mg **

Uporaba: Uzeti jednu kapsulu do dva puta na dan.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

Upozorenje: Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine. Produljeni ili povećani unos može promijeniti testove jetrene funkcije bez utjecaja na stvarnu funkciju jetre. Obavijestite svog liječnika da uzimate NAC ako se podvrgavate testovima funkcije jetre. Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, trudna ste ili dojite, mlađi ste od 18 godina, prije upotrebe ovog proizvoda konzultirajte se sa stručnom osobom. Ako se jave neželjene reakcije, prekinite s upotrebom.

Veličina: 60 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
60
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Sadrži ostalo
N-acetilcistein
Posebni atributi
Vegansko
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučena dnevna doza
1
2

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu