Pharmagal Senogal sirup
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Pharmagal Senogal sirup

Tekući dodatak prehrani za regulaciju probave, s ekstraktima sene i rogača. Sena doprinosi normalnoj funkciji crijeva. Sa sladilom.

N
7,49 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tekući dodatak prehrani za regulaciju probave, s ekstraktima sene i rogača. Sena doprinosi normalnoj funkciji crijeva. Sa sladilom.

Sastav: pročišćena voda; sladilo: sorbitol; ekstrakt sjemenki rogača (Ceratonia siliqua); standardizirani ekstrakt listova indijske sene (Cassia angustifolia); regulator kiselosti: limunska kiselina; konzervans: kalijev sorbat; aroma

Uporaba: Promućkati prije upotrebe. Odrasle osobe uzimaju 30 ml sirupa jednom dnevno (6 malih žličica od 5 ml). Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Čuvati na temperaturi do  25° C. 

Napomene: Ovaj proizvod namijenjen je za odrasle.  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladića, kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije, osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Veličina: 150 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Rogač (Ceratonia siliqua)
Sena (Cassia angustifolia)
Sadrži ostalo
Limunska kiselina
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Promućkati prije upotrebe.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Ne preporučuje se uzimanje osobama te osobama s oštećenjem probavnog sustava, s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika, osobama s poremećajem kardiovaskularnog sustava, oštećenjem bubrega ili kod poremećaja rada srca ili bubrega.
Ne preporučuje se uzimanje osoboma sa atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije.
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu