Virasoothe hladni gel

Virasoothe hladni gel

Ublažava nadražujuće simptome vodenih kozica uz pomoć Osmo Care tehnologije.

C046184 x
20,73 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Virasoothe hladni gel ublažava nadražujuće simptome vodenih kozica hlađenjem kože i ublažavanjem svrbeža. Gel štiti okolnu kožu i omogućuje prirodno zacjeljivanje kože, čime se mogu smanjiti dugotrajni ožiljci. Primjereno za djecu stariju od 6 mjeseci.

Uporaba: Gel se može upotrijebiti na cijelom tijelu. Gel treba nanijeti samo na kožu. Prije nanošenja gela, prvo operite i osušite ruke. Laganim masiranjem utrljajte malu količinu gela u kožu. Gel nanesite dva do tri puta dnevno ili kad god je potrebno ublažiti simptome.

Upozorenja: Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na temperaturi do 25°C u izvornom pakiranju. Upotrijebite u roku od 3 mjeseca nakon otvaranja. Nemojte upotrijebiti ako je kapica tube gela neispravna ili pakiranje oštećeno. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 50 g

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
50
Oblik
Gel
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Odrasli
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu