Virasoothe hladni gel sprey

Virasoothe hladni gel sprey protiv vodenih kozica

Ublažava nadražujuće simptome vodenih kozica uz pomoć Osmo Care tehnologije.

C044051 x
21,91 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Virasoothe hladni gel ublažava nadražujuće simptome vodenih kozica hlađenjem kože i ublažavanjem svrbeža. Gel štiti okolnu kožu i omogućuje prirodno zacjeljivanje kože, čime se mogu smanjiti dugotrajni ožiljci. Primjereno za djecu stariju od 6 mjeseci.

Aktivni sastav: Osmocare kompleks

Sastav: glicerin, PEG-8, kaprilil glikol, natrijev poliakrilat, karbomer, natrijev hidroksid i pročišćena voda.

Uporaba: Virasoothe je primjeren za djecu stariju od 6 mjeseci. Nemojte koristiti ako je sprej otvoren ili se cini da je njime već rukovano. Operite i osušite ruke i prije i nakon upotrebe. Sprej se otvara okretanjem plasticnog zatvaraca. Držite sprej oko 10 cm od kože i poprskajte. Ako je potrebno, laganim masiranjemutrljajte u kožu. Nanesite dva do tri puta dnevno ili kad god je potrebno ublažiti simptome. Pazite da ne prskate u oci ili izravno na lice i ne udišite sprej. Za nanošenje na lice najbolje je prvo nanijeti sprej na ruke te na uobičajeni nacin pažljivo utrljati. Za djecu mlađu od 6 mjeseci koristiti samo uz liječnički nadzor.

Upozorenje: Izbjegavajte doticaj s očima.  Ne udišite sprej.  Ako slučajno sprej dođe u doticaj s očima, dobro isperite vodom. Ako nadražaj oka ne prestaje, potražite savjet lijecnika ili ljekarnika. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece. Odrasli, starije osobe i djeca mlađa od 6 mjeseci trebaju se lijeciti samo pod lijecnickim nadzorom. U slučaju osjetljivosti na bilo koji od sastojaka, zahvačeno područje isperite sapunom i vodom te potražite savjet liječnika.  Ako se sprej slučajno proguta, isperite usta vodom i potražite savjet lijecnika.

Veličina: 60 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
60
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Sprej
Pakiranje
Sprej
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Bebe
Djeca
Odrasli
Upozorenje
Samo za vanjsku primjenu.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Stada je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda, zastupljena u više od 30 zemalja u oko 50 podružnica širom svijeta. Proizvodi marke Ibudolor Direkt, Oronazol, Ibufix, Marsovci, Snup i Ladival su među najprodavanijim u svojoj kategoriji proizvoda. Svojim proizvodima pomažemo ljudima da se zaštite i vode dostojanstven i zdrav život.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu