Apipharma Sunmed Kids sprej SPF 50+
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Sunmed Kids sprej SPF 50+

Obogaćena ekstraktom gotu kole koji pomaže u obnovi kože, a time i sprječavanju nastanka oštećenja i starenja kože uzrokovanog sunčevim zračenjem.
C047279
17,23 €
(114.83333333333€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sunmed kids visoko je zaštitni sprej za tijelo i lice koji pruža optimalnu zaštitu dječjoj koži, posebice osjetljivoj i netolerantnoj koži. Fotostabilan sustav UV filtera nudi visoku UVA i UVB foto-zaštitu. Obogaćen ekstraktima nevena i gotu kole koji  hrane kožu i pomažu u obnovi kože, a time i sprječavanju nastanka oštećenja sunčevim zračenje. Lagana tekuća tekstura lako se nanosi i brzo upija bez ostavljanja bijelih tragova i masnog filma na koži. Pogodno za sve tipove kože. Proizvod ne sadrži boje, parfeme, alkohol, parabene, silikone, fenoksietanol i metilsotiazolinon.

Pogodno za djecu već od 1. godine

Prednosti:

- vodootporno

- transparentan učinak                                                            

- bez bijelih tragova 

- ne masti kožu

- sadrži ekstrakt nevena i gotu kole

- bez alkohola, mirisa i boja

- bez parabena, silikona, fenoksietanola i metilsotiazolinona

- bez oktokrilena, oksibenzona i avobenzona

Sastav: Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, dibutyl adipate, C12-15 alkyl benzoate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, coco-caprylate/caprate, hydrogenated dimer dilinoleyl/dimethylcarbonate copolymer, lauryl glucoside, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, polymethyl methacrylate, microcrystalline cellulose, glycerin, ethylhexyl Triazone, centella asiatica extract, calendula officinalis flower extract, cellulose gum, helianthus annuus seed oil, disodium EDTA, sodium metabisulfite, aminomethyl propanol, sodium laureth sulfate, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.

Uporaba: Prije izlaganja suncu nanesite proizvod ravnomjerno i u dovoljnim količinama na lice i / ili tijelo (npr. prosječno 6 prskanja na podlakticu). Često ponovite postupak kako biste održali zaštitu, osobito nakon znojenja, plivanja ili brisanja ručnikom.

Napomena: Samo za vanjsku upotrebu! Ne gutati. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte prskati izravno u oči. Izbjegavajte izlaganje suncu između oko podneva i 16 sati. Ne provodite dugo vremena na suncu, čak i ako koristite proizvod za zaštitu od sunca. Bebe i malu djecu držite podalje od izravnog sunčevog svjetla. Prekomjerno izlaganje suncu ozbiljna je prijetnja zdravlju.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Sprej
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Problemi kože
UV zrake

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu