Popis proizvoda po brandu Apipharma

U svom asortimanu tvrtka danas nudi preko 70 različitih proizvoda koji prema načinu primjene obuhvaćaju: kapi, sirupe, kapsule, pastile, liofilizate, medne mješavine, sprejeve, masti i druge farmaceutske oblike. Značajna sredstva danas se ulažu u razvoj, osmišljavanje novih i usavršavanje postojećih proizvoda čime je tvrtka i dalje pouzdan partner u očuvanju zdravlja na prirodan način.

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Manje
Umor, energija

Apipharma Apivit Multiforce Senior tablete

8,62 €
65,12 Kn
Hrvatski proizvod
Imunitet

Apipharma Apiglukan ImunoPlus 1500 kapsule

31,85 €
240,59 Kn
Hrvatski proizvod
Prikazuje 1-24 od 76 proizvoda
Filter od
Kategorije
Cijena
Registracija
Oblik - oralni preparati
Oblik
Mjesto primjene
Sadrži probiotike
SPF
Problemi kože
Filter
Proizvod dodan za usporedbu

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice slažete se s pravilima njihove uporabe. Neki kolačići su već instalirani. Uvjeti korištenja