• %
  • %
Eucerin Sun Oil Control Dry Touch gel-krema SPF 30 83556
40

Preporučuju dermatolozi

Eucerin Sun Oil Control Dry Touch gel-krema 200 ml SPF 30 83556

Štiti od opeklina i oštećenja kože uvjetovanih djelovanjem sunca. Dugotrajan mat završni učinak.

C048682
20,64 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 29,48 € -30%

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 18/04 do 21/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Eucerin sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Učinkovita je koliko i ugodna za korištenje, ova iznimno lagana gel krema za sunčanje upija se brzo ostavljajući 0% masnog sjaja i ostavlja kožu trenutačno suhu na dodir. Nudi vrhunsku zaštitu za sve tipove kože.

Eucerin napredna spektralna tehnologija nudi visoku zaštitu od UVA / UVB zraka i HEVIS svjetlosti. Krema za tijelo za zaštitu od sunca također potiče vlastite mehanizme kože za obnovu DNK, a tehnologija Oil Control s matirajućim pigmentima pruža osjećaj kože suhe na dodir.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30 iznimno je lagana, nemasna krema za tijelo za zaštitu od sunca. Klinički i dermatološki dokazano je pogodna za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, masnu i aknama sklonu kožu.

Gel-krema za sunčanje pruža visoku zaštitu od UV zraka: UVA i UVB filteri udovoljavaju visokim standardima definiranim od strane Cosmetics Europe, a razina zaštite od UVA zraka viša je od minimalne preporuke EU. Eucerin napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA / UVB filtere s licochalconom A kako bi neutralizirala slobodne radikale uzrokovane UV i HEVIS svjetlošću. Formula sadrži i gliciretinsku kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNK kože te Oil Control tehnologiju sa matirajućim pigmentima koja pruža trenutni osjećaj kože suhe na dodir.

Eucerin Oil Control Dry Touch gel krema za tijelo SPF 30 brzo se upija i ne ostavlja masne tragove na koži. Otporna je na vodu i znoj i ima efekt protiv priljepljivanja pijeska na kožu (manje vjerojatno će se pijesak zalijepiti za kožu). Kao i svi Eucerin preparati za zaštitu od sunca, ne sadrži oktinoksat i oksibenzon - UV filtere za koje se zna da štetno deluju na koraljne grebene - te je u skladu za havajskim zakonom o zaštiti koraljnih grebena.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
30
Tip kože
Masna
Mješovita
Normalna
Osjetljiva
Problemi kože
Akne
Masna koža
UV zrake
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu