Lisa Verde Oxy Refresh forte sprej

Lisa Verde Oxy Refresh forte sprej

Oxy Refresh forte sprej namijenjen je za neutralizaciju svih vrsta dima, a posebno je formuliran za uklanjanje neugodnih mirisa uzrokovanih jedinstvenim kemijskim sastojcima duhanskog dima. 
N
11,74 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Oxy Refresh forte sprej namijenjen je za neutralizaciju svih vrsta dima, a posebno je formuliran za uklanjanje neugodnih mirisa uzrokovanih jedinstvenim kemijskim sastojcima duhanskog dima, uključujući cigarete, cigare i duhanske lule. Koristi se u aroma terapiji iz razloga što štiti pasivne pušače. Idealan je za uporabu u prostorima gdje je pušenje dozvoljeno, a u njima borave nepušači. Pogodan je za uporabu u barovima, poslovnim klubovima, hotelskim prostorijama, a naročito u vlastitom domu.

Odlikuje ga prisustvo biljnih glikozida, alkaloida i drugih aktivnih sastojaka  iz biljka koji stvaraju prirodnu averziju na duhan kada se udahnu ili progutaju. Formulacija Oxy Refresh forte raspršuje se u manjim prostorijama sa dva do tri prskanja. Za deaktiviranje 1 L duhanskoga dima kojim se spriječava njegova apsorpcija u okolni namještaj, zidove, odjeću i otkrivene dijelove tijela osoba koje borave u zadimljenom prostoru potrebno je 0,2 – 0,3 ml biljnog kompleksa Oxy Refresh forte spreja. Jedan pušač potroši jednu cigaretu za 3 – 4 min i pri tome u prostor ispusti 2 L duhanskoga dima. Za efikasno djelovanje biljnog kompleksa Oxy Refresh forte u prostoru potrebna je njegova ravnomjerna disperzija u obliku aerosolnih čestica na mjestima koncentracije dima veličine 0,2 – 0,4 µm. Raspršivanjem aerosola biljnog kompleksa Oxy Refresh forte vrlo brzo se razgrađuje neugodni miris nikotina i ostalih sastojaka dima, a oslobađa se kisik, olakšava disanje i stvara ugodan osjećaj svježine u prostoru. Udisanjem aerosola Oxy Refresh forte spreja stvara se gotovo neposredno smanjenje želje za cigaretom, bez ikakvih nuspojava.

Sastav: Lavandula angustifolia flower water, Lavandula hybrida flower water, Laurus nobilis water, Foeniculum vulgare water, Pelargonium graveolens water, Ethyl alcohol, Polyetilen glycol, Lauryl glycol ether, Hydrogenated castor oil, Lavandula hybrida flower oil, Lavandula angustifolia flower oil, Laurus nobilis oil, Rosmarinus officinalis oil, Thymus vulgaris oil, Foeniculum vulgare oil, Mentha piperita oil, Pelargonium graveolens oil, Juniperus oxycedrus oil, Plantago major leaf extract, Propellant: nitrogen.

Uporaba: Neutralizator dima i osvježivač 2 do 3 puta kratko prskati u prostorije veličine do 20 m2. Čuvati od dosega djece. Samo za vanjsku uporabu.

Veličina: 100 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Sprej
Napomena
Promućkati prije upotrebe.
Čuvati izvan dosega djece.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu