Lisa Verde Clima plus sprej

Lisa Verde Clima plus sprej

Clima plus  razgrađuje, neutralizira i uklanja neugodne mirise koji se nakupljaju u filterima i kanalima sustava klima uređaja. 
N
11,60 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Clima plus  razgrađuje, neutralizira i uklanja neugodne mirise koji se nakupljaju u filterima i kanalima sustava klima uređaja. Tim putevima unose se u cijeli prostor te okružuju zrak, zidove i sve površine namještaja u prostoru. Učinkovit je i protiv svih vrsta neugodnih mirisa koji nastaju kao posljedica truljenja izazvanih djelovanjem plijesni i bakterija. Čisti ventilacijske sustave klima uređaja i filtere od bakterija, gljivica i plijesni te drugih patogenih organizama. Svojom jedinstvenom formulacijom naročito je učinkovit prema bakteriji  Legionella pneumophila i plijesan Aspergilus niger. 

Clima plus je najnoviji ekološki prihvatljiv proizvod koji koristi nova tehnološka dostignuća u primjeni eteričnih ulja, hidrolata i prirodnih ekstrakata mediteranskih ljekovitih i aromatičnih biljaka. U gotovo neutralnim uvjetima u kombinaciji  ekstrakata ljekovitih biljaka ostvaruje se snažan efekt širokog spektra djelovanja koji kontrolira, inhibira i uništava bakterije, viruse, gljivice i alge kao glavne uzročnike nepovoljnog djelovanja na zdravlje i proizvođače neugodnih mirisa u prostoru.

Održavanje svježeg i ugodnog zraka u prostoru omogućeno je jednostavnom primjenom Clima plus pakiranog u sprej za dezinfekciju kojim se redovito dezinficira usis ventilacije na klima uređaju prilikom čega se sadržaj spreja prska 0,5 metara od isparivača i tako ostvaruje ugodan miris. Lak i svjež,  te ugodno prihvatljiv miris podsjeća na primorske aromatične biljke kojima je prirodno stanište uz jadransku obalu i koje su pomno odabrane i integrirane u biljni kompleks mediteranskih aromatičnih i ljekovitih biljaka, uzgojenih u kontroliranim uvjetima, prema načelima ekološke proizvodnje na području Istre. 

Samim mijenjanjem filtera neće se postići da u prostoru nema neugodnih mirisa po bakterijama, gljivicama, plijesnima i vlazi s obzirom da neugodni mirisi (smrad) dolazi s isparivača pa bez spreja za dezinfekciju i tretiranje isparivača nemoguće je ukloniti neugodne mirise sa samog izvora nastanka. Najbolje je primijeniti sprej na način da se skine zaštitna maska klima uređaja i pristupi ventilacijskom otvoru koji služi za usis svježeg zraka.  Najprije treba uključiti klima uređaj i kružnu ventilaciju, a zatim poprskati sprej u usis. Još bolje bi to bilo napraviti dok je filter klime vani, da osvježivač procirkulira što bolje te da se čestice što manje zadrže na filteru, a što bolje procirkuliraju kroz ventilacijske kanale te preko isparivača. Nakon toga tek staviti čisti filter. Prva varijanta je dovoljna da se uklone neugodni mirisi, ali je pri konstantnoj upotrebi klime treba češće prakticirati.

Uporaba: Prskati u neprekidnom mlazu u trajanju od 10 do 15 sekundi na recirkulacijske kanale. Klima je pročišćena od bakterija i neugodnih mirisa. Za detaljno čišćenje potrebno je ukloniti filtere i prskati cjelokupni sadržaj u ventilacijske kanale. Ne prskati u oči

Sastav: Lavandula angustifolia flower water, Lavandula hybrida flower water, Laurus nobilis water, Juniperus oxycedrus water, Foeniculum vulgare water, Rosmarinus officinalis water, Cupressus sempervirens water, Pelargonium graveolens water, Ethyl alcohol, Polyetilen glycol, Lauryl glycol ether, Hydrogenated castor oil, Lavandula hybrida flower oil, Lavandula angustifolia flower oil, Laurus nobilis oil, Rosmarinus officinalis oil, Thymus vulgaris oil, Foeniculum vulgare oil, Melissa officinalis oil, Pelargonium graveolens oil, Juniperus oxycedrus oil, Jasminum officinale oil, Cupressus sempervirens oil, Propellant: nitrogen.

Veličina: 100 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Sprej
Napomena
Promućkati prije upotrebe.
Čuvati izvan dosega djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu