Bionike Defence Color Esencijalna šminka Promo pakiranje
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Color Esencijalna šminka Promo pakiranje

Bionike Defence Color Esencijalna šminka Promo pakiranje. Sadrži Defence Color Nutri Shine ruž za usne (nijansa: 202 - Cognac) i Defence Color Kohl & Kajal HD olovka za oči (nijansa: 301 - Noir)

C057641
20,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Promo pakiranje

Sadrži:

Defence Color Nutri Shine ruž za usne (nijansa: 202 - Cognac)

Ruž osigurava hidrataciju i sjaj usana, uz nježnu boju i učinak hranjivog balzama.

Poluprozirni sjajni ruž njeguje i hrani usne poput balzama. Hijaluronska kiselina osigurava punoću i hidrataciju do 24 sata nakon nanošenja. Ruž ima finu teksturu i osigurava nježnu postojanu boju. Lako se nanosi i stapa s usnama, pružajući osjećaj hidratacije i ugode. 

Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta.

Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla.

Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija.

Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Uporaba: Nanijeti na usne nježnim potezima direktno ili pomoću kista. Za postojanost ruža i dugotrajnu boju, prvo definirati konture usana olovkom za usne, a tek zatim nanijeti ruž.

Defence Color Kohl & Kajal HD olovka za oči (nijansa: 301 - Noir)

Olovka se koristi za definiranje kontura oka, intenzivnih i postojanih linija na rubovima kapaka te na unutarnjoj i vanjskoj liniji trepavica.

Olovka za konture oka ima posebno glatku teksturu. Omogućuje nježno, ravnomjerno i ugodno nanošenje na kapke, osobito na unutarnje i vanjske linije trepavica. Koristi se za postizanje savršenih linija intenzivnih, dugotrajnih i postojanih boja. Oftalmološki je provjerena i osobito pogodna za osobe koje imaju izrazito osjetljivu sluznicu oka, kao i osobe koje nose kontaktne leće.

Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, osobito je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta.

Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija.

Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Uporaba: Nanijeti nježnim potezom duž linije trepavica. 

Registracija
Kozmetika
Paketi
Oblik
Olovka
Stick
Pakiranje
Stick
Mjesto primjene
Lice
Oči
Trepavice
Usne
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Posebni atributi
Bez glutena
Bez konzervansa
Bez parfema
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Ostali proizvodaci

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu