Bionike Defence Perfect Liner Tuš za kapke i definiranje konture oka
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Defence Color Perfect Liner Tuš za kapke i definiranje konture oka

Tuš za kapke koristi se za definiranje i dodatno naglašavanje konture oka, a ima dugotrajan učinak bez rizika od razmazivanja. 

C056932
17,00 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tuš za kapke koristi se za definiranje i dodatno naglašavanje konture oka, a ima dugotrajan učinak bez rizika od razmazivanja. 

Tuš ima geliranu teksturu te iznimno tanak i fleksibilan vrh za iscrtavanje besprijekornih, preciznih i glatkih linija. Zahvaljujući ovim obilježjima pogodan je za korisnike s manje iskustva u iscrtavanju linije kapaka. Ne razmazuje se, brzo se suši i oku daje optimalnu završnu liniju uz dugotrajnost i postojanost.

Zbog činjenice da se brojni sastojci mogu resorbirati putem sluznice oka, važno je naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Ne sadrži niti karbonizirane čestice koje bi mogle izazvati nadražaj sluznice oka, konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate, a potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Tuš je dostupan u crnoj boji.

Uporaba: Vrhom kista povucite tanku liniju od unutarnjeg kuta oka prema vanjskom rubu, prateći prirodni oblik oka. Za naglašeniji izgled podebljajte potez prema vanjskom kutu oka (prema sljepoočnici).

Veličina: 3 ml, u bočici s tankim aplikatorom za precizno nanošenje

Registracija
Kozmetika
Jedinica mjere
mililitar
Mjesto primjene
Lice
Oči
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Trudnice
Posebni atributi
Bez glutena
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
Prema potrebi
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu