Apipharma Apiglukan ImunoMax forte kapsule
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apiglukan ImunoMax forte kapsule

Dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju alfa i beta glukana te ehinaceu, plod bazge, zeleni čaj, selen, cink i vitamine B12, C, E, D.

C055760
18,45 €
(0.615€ za 1 CAPS) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apiglukan Imunomax forte prvi je proizvod na našem tržištu koji sadrži kombinaciju alfa i beta glukana te ehinaceu, plod bazge, zeleni čaj, selen, cink i vitamine B12, C, E, D.

Bez GMO, bez šećera, bez laktoze, bez glutena. Prikladan za vegetarijance.

Alfa glukan baš kao i beta glukan aktivira makrofage i potiče imunološki odgovor čime jača sposobnost organizma u borbi protiv infekcija. U kombinaciji s beta glukanom pokriva širi spektar djelovanja.

Imaju snažan utjecaj na aktivaciju imuniteta međutim, koriste se i za niz drugih stanja i tegoba.

Uravnotežuju prirodnu obranu organizma pripremajući ga na zdravstvene izazove i jačanje imuniteta za vrijeme sezonskih bolesti te smanjuju upalne reakcije u organizmu podupirući obrambenu reakciju organizma protiv infekcija.

Apiglukan Imunomax forte svojim kompleksnim sastavom čini jedinstvenu formulu za jačanje imuniteta i snažnu obranu organizma od infekcija.

Poseban je po svom sastavu jer sinergično djelovanje ehinacee, zelenog čaja, ploda bazge, propolisa te alfa i beta glukana s vitaminima i mineralima snažno djeluju na jačanje imunološkog sustava.

Ehinacea je jedna od rijetkih biljaka s nizom kliničkih studija koje dokazuju i opravdavaju njezinu primjenu kao imunostimulansa, a pokazuje i antivirusno djelovanje kod infekcija dišnog sustava.

Ehinacein, spoj svojstven samo ehinacei, sprječava prodiranje mikroba u zdrave stanice tako da virusi i bakterije ne mogu uspostaviti uporište u organizmu. Od ostalih tvari, ehinaceja sadrži alkilamide, koji također jačaju imunitet, te polisaharide, glikoproteine, derivate kafeične kiseline i fenole – tvari s jakim antioksidativnim svojstvima. Sadrži kompleksnu mješavinu aktivnih tvari koje sinergijski djeluju na jačanje imuniteta.

Može skratiti vrijeme trajanja i ublažiti simptome gripe i prehlade, a može se koristiti i preventivno.

Ekstrakt ploda bazge koji se pokazao kao učinkovito sredstvo za ublažavanje simptoma gripe.

Sve poznatiji i dobro znanstveno istražen ekstrakt dokazano djeluje na jačanje imuniteta i zaista pomaže kod prehlade i gripe. Istraživanja pokazuju da ekstrakt ploda bazge zaustavljaju širenje virusa inhibiranjem enzima odgovornog za oštećenje stanične stjenke zdravog organizma, nastalo djelovanjem virusa. Plodovi bazge izvor su brojnih mikronutrijenata i biološki aktivnih tvari dragocjenih u očuvanju zdravlja. One su koncentrirani izvor antocijana, moćnih tamnoljubičastih pigmenata koji zdravlju pridonose na različite načine.

Ekstrakt zelenog čaja povećava antioksidacijsku sposobnost tijela. Bogat je katehinima među kojima je najvažniji i najefikasniji EGCG, a on posjeduje snažno antioksidativno i protuupalno djelovanje. Svojim bogatim sastavom može utjecati na prevenciju bolesti.

Selen ima blagotvorne učinke na imunološki sustav, uključujući povećanje brzine rasta T stanica te aktivnost makrofaga. Djeluje kao antioksidans, stoga štiti organizam od štetnog djelovanja slobodnih radikala.  Uz vitamin E njegovo djelovanje je još učinkovitije.

Vitamin E je nutrijent antioksidativnog djelovanja. Štiti stanice od nepoželjnog djelovanja slobodnih radikala koji nastaju u našem organizmu.

Ekstrakt propolisa koji obogaćuje ovaj proizvod nizom flavonoida i ostalih tvari koje aktiviraju biološke centre u organizmu dodatno pomaže u jačanju imunološkog sustava. Propolis smanjuje upale te posjeduje antibakterijsko, antivirusno i protugljivično djelovanje. Čudo iz košnice koje snažno štiti zdravlje.

Cink je mineral neophodan za normalno funkcioniranje organizma. Jača imunološki sustav i smanjuje vrijeme trajanja infekcija te doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata.

Vitamin C snažan i najpoznatiji antioksidans vrlo bitan za jačanje imuniteta. Neutralizira slobodne radikale te na taj način štiti stanice od infekcija te smanjuje ozbiljnost i trajanje prehlade.

Vitamin D jedan je od snažnih čimbenika stvaranja ravnoteže različitih dijelova imuniteta. Održava funkciju i ravnotežu imunološkog sustava.

Vitamin B12 podržava energiju i imunitet, doprinosi stvaranju crvenih krvnih stanica, štiti živčane i moždane stanice, stimulira proizvodnju serotonina i održava pozitivno raspoloženje.

Idealan proizvod za primjenu kod prvih simptoma prehlade. Preporučuje se:

- kod virusnih, bakterijskih, gljivičnih infekcija,

- kod infekcija i upala,

- kod iscrpljenosti,

- kod bržeg oporavka organizma nakon bolesti,

- za jačanje imuniteta,

- za savladavanje osjećaja kroničnog umora,

- za bolju koncentraciju.

3 kapsule sadrže: Količina:

Goldcell beta-glukan 750 mg**

Suhi ekstrakt shiitake 300 mg**

Od toga: alfa-glukan 150 mg**

Vitamin C 120 mg/150%*

Suhi ekstrakt listova zelenog čaja 27mg**

Od toga: polifenoli 1.08 mg**

Suhi ekstrakt ploda bazge 27 mg**

Od toga: antocijani 4.05 mg**

Suhi ekstrakt ehinaceae 27 mg**

Od toga: polifenoli 1.08 mg**

Suhi ekstrakt propolisa 27 mg**

Od toga: flavonoidi 1.35 mg**

Selen 41.25 μg / 75%*

Vitamin E 6.3 mg / 53%*

Cink 7.5 / 75%*

Vitamin B12 1.88 μg / 75%*

Vitamin D3 2.6 μg / 52%*

* PU – preporučeni dnevni unos

** PU – preporučeni dnevni unos nije određen

Uporaba: Odrasle osobe uzimaju tri puta dnevno po 1 kapsulu s tekućinom.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Osobe alergične na bilo koji sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod. Ne preporučuje se uzimanje dulje od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistematskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a, trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 1 godine.

Veličina: 30 kapsula

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
30
Oblik - oralni preparati
Kapsule
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Ehinacea (Ehinacea purpurea)
Sadrži vitamine
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Vitamini B kompleksa
Sadrži minerale i mikroelemente
Cink
Selen
Sadrži ostalo
Beta glukan
Propolis
Posebni atributi
Bez glutena
Bez laktoze
Bez zaslađivača
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Doziranje
3x1
Preporučena dnevna doza
3

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu