Swedish Collagen Collagen Vegan Booster
Swedish Collagen Collagen Vegan Booster
  • Novi proizvod
Swedish Collagen Collagen Vegan Booster
Swedish Collagen Collagen Vegan Booster

Swedish Collagen Collagen Vegan Booster 1+1 Promo pakiranje ROK 8/24

10 000 mg veganskih proteina i aminokiselina u tekućem obliku s visokim postotkom aminokiselina L-glicina, L-alanina i L-glutamina, koji su neophodni za stvaranje kolagena kože. 1+1 Promo pakiranje. ROK 8/24.

N
39,68 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

1+1 Promo pakiranje. ROK 8/24

10 000 mg veganskih proteina i aminokiselina u tekućem obliku s visokim postotkom aminokiselina L-glicina, L-alanina i L-glutamina, koji su neophodni za stvaranje kolagena kože. Jedinstvena formula također sadrži 50 mg hijaluronske kiseline i veliku količinu biotina, vitamina C, B12 i D3, cinka i MSM (metilsulfonilmetan). Ukupno 15 aktivnih tvari koje međusobno djeluju kako bi povećale razinu kolagena u tijelu i spriječile bore.Uključena je mjerna čašica od 25 ml.

10 000 mg veganskih proteina - Collagen Vegan sadrži visok postotak aminokiselina glicina, alanina i glutamina, koji je neophodan za stvaranje kolagena i vraćanje tonusa i elastičnosti kože.

50 mg hijaluronske kiseline - Hijaluronska kiselina sa svojim nevjerojatnim hidratantnim svojstvima osigurava hidrataciju kože te sprječava nastanak bora.

Vitamini, minerali i aloe vera - Oni štite i potiču reprodukciju zdravih stanica, smanjuju upalu kože i poboljšavaju njezinu kvalitetu. Ekstrakt zelenog čaja i aloe vere djeluju protuupalno.

Bez - Proizvod je bez šećera, glutena, soje, jaja, orašastih plodova i laktoze. Bez GMO.

Prirodne boje i arome - Obogaćen prirodnim aromama šumskog voća i prirodno obojen ljubičastim krumpirovim prahom.

S pažnjom na okoliš - Ambalaža proizvoda izrađena je od 100% reciklirane plastike.

Iako tijelo prirodno proizvodi kolagen, njegova se proizvodnja smanjuje s godinama, zbog čega koža gubi elastičnost, uzrokujući stvaranje bora. Dnevna doza (25 ml) Collagen Vegan pomaže u obnavljanju razine kolagena u tijelu, što pomaže koži da bude podatnija i elastičnija. Jedna porcija sadrži 10 000 mg veganskih proteina s visokim postotkom aminokiselina L-glicina, L-alanina i L-glutamina te 50 mg hijaluronske kiseline koja koži vraća snagu.

Vitamini i minerali sadržani u Collagen Vegan pažljivo su odabrani na temelju njihovog pozitivnog učinka na kožu, kosu i nokte. Zajedno s kolagenom pomažu u zaštiti i promicanju proliferacije zdravih stanica, smanjuju upalu kože i pomažu u poboljšanju kvalitete kože. Proizvod sadrži ekstrakt zelenog čaja i aloe veru koji djeluju protuupalno.

Veganski kolagen?

Kolagen ne može biti veganski, jer je životinjski proizvod. Međutim, kolagen sadrži 19 aminokiselina, od kojih su Glicin, Alanin i Glutamin esencijalni za stvaranje kolagena kože, koje nastaje fibroblastima, stanicama koje proizvode kolagen i vraćaju tonus koži. Collagen Vegan sadrži visok postotak ovih aminokiselina (na biljnoj bazi) i stoga može postići isti rezultat na čisto veganski način.

Sastojci: višestruko filtrirana voda, smjesa kolagenskih proteina (vegan): glicin, prolin, lizin, arginin, alanin, leucin, glutamin; koncentrirana smjesa prirodnog voćnog soka: naranča, jabuka, mandarina, guava, papaja, limeta, mango, ananas, grožđe, organski voćni šećeri i šećer od repe, metilsulfonilmetan, vitamin C, cink, hijaluronska kiselina, pantotenska kiselina, prirodni okus, prirodna boja (prah ljubičastog krumpira), emulgator (ksantan guma), silicijev dioksid, sredstvo za održavanje svježine (kalijev sorbat, natrijev benzoat), ekstrakt zelenog čaja, aloe vera, bioflavonoidi citrusa, biotin, vitamin B6, regulator kiselosti (limunska kiselina), vitamin D: veganski kolekalciferol (iz lišaja), selen, vitamin B12. 100% prirodni okus in boja.

Uporaba: Za postizanje željenih rezultata preporučuje se dnevna doza kolagena. Studije koje su procjenjivale dobrobiti dodataka kolagena provedene su na temelju dnevnog unosa, stoga predlažemo uzimanje Collagen Vegan svaki dan za postizanje željenih učinaka. Uz proizvod je priložena savršena mjerna čašica za dnevnu dozu (25 ml).

Veličina: 500 ml x 2 (1+1 Promo pakiranje ROK 8/24)

Registracija
Dodatak prehrani
Paketi
Količina
500
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Vitamini B kompleksa
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Zemlja porijekla
Švedska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Prirodna proizvodnja kolagena u tijelu smanjuje se s godinama i kao rezultat toga na koži se pojavljuju bore. Budući da vjerujemo, da je to nepravedno, nudimo vam brend Swedish Collagen. Švedski kolagen je brend za njegu kože koji proizvodi visokokvalitetne kozmetičke proizvode razvijene za sprječavanje bora i davanje nove snage vašoj koži. Naš cilj je zadovoljiti vas i vašu kožu hranom koja joj je potrebna za sjaj. Stoga su proizvodi obogaćeni velikom količinom kolagena po dozi, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i mineralima koji poticu proizvodnju kolagena u tijelu. Potpuno jedinstvena formula koja djeluje na ljepotu iznutra i izvana kako bi vam pružila rezultat koji tražite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu