Gaia Naturelle Kolagen shot

Gaia Naturelle Kolagen shot

Kolagen shot je koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom za mladoliki izgled, koji djeluje iz unutra na van.
C052009
32,80 €
(65.599998€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Kolagen shot je novi, koncentrirani anti-aging dodatak prehrani za cjelokupnu njegu kože, jačanje kose i noktiju te čvršće kosti i gibljivije zglobove. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Uporaba: Preporučenu dnevnu količinu (25 ml) odmjerite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot uzmite natašte. Jednom kada bočicu otvorite držite u frižideru, do tada možete držati na otvorenom, rok trajanja je 2 godine. Prije upotrebe protresite. Ukoliko želite možete preporučenu dozu Kolagen shota povješati s vodom, sokom ili u kombinaciji sa smoothijem. U tekući Kolagen shot je dodana mala količina umjetnog sladila (neophodno dodana zbog MSMa koji ima težak okus i miris), bez šećera, bez glutena i bez masti. 

Sastojci: Kolagen shot sadrži 5000 mg ribljeg kolagena, 1500 mg MSMa, 30 mg hijaluronske kiseline, 150 µg biotina, vitamine C, B6 i cink.L-selenometionin, sredstvo za reguliranje kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat. Može sadržavati rakove i proizvode od njih.

Veličina: 500 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
500
Jedinica mjere
mililitar
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Čuvati izvan dosega djece.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu