A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
  • %
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1
40

Preporučuju dermatolozi

A-Derma Biology Hyalu Serum 3u1

Ovaj 3-u-1 serum s hijaluronskom kiselinom, dermatološki i certificirano organski, hidratizira u samo 1 min puni i jača osjetljivu kožu lica.

C056676
34,59 €
(1152.9166666667€ za 1 LIT) |

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Klorane sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Biology Hyalu Serum 3u1 formuliran je s osnovnim sastojcima kako bi se osigurala optimalna podnošljivost i uravnoteživanje dehidrirane fragilne kože. Glatka i svježa tekstura, nakon nanošenja brzo se upije. Bez parfema. Bez esencijalnih ulja. Nekomedogeno. Razvijeno kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Dokazana učinkovitost nakon 1 minute(1). Učinkoviti trio aktivnih sastojaka:

Sok organske Rhealba® zobi(2) uravnotežuje i hidrira održavanjem ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i prirodnom proizvodnjom hijaluronske kiseline.

- Hijaluronska kiselina: hidrira, čini kožu punijom i pomaže obnoviti dehidriranu kožu.

- Ekstrakt maslačka: djeluje protiv onečišćenja. 

Blagodati za kožu:

- Trenutno hidrira i tijekom 24 h(1)

- Ojačava i čini kožu punijom

- Koža je sjajna, blistava i meka

Primjena u području oko očiju. formula protiv onečišćenja. ispitano na koži sklonoj alergiji. 22 % svih sastojaka iz organskog uzgoja. 99 % svih sastojaka prirodnog podrijetla*. Bez sastojaka životinjskog podrijetla.

*sastojci iz organskog uzgoja.

(1) HI Kinetics, 20 ispitanika, 1 nanošenje.

(2) 2 patenta u prijavi (ekstrakcija i djelovanje djelatne tvari).

Ispitano pod nadzorom dermatologa i oftalmologa. Rhealba® zob iz organskog uzgoja. Potpuno reciklabilna staklena boca. Više od 40 % recikliranog stakla.

Sastav: water (aqua), glycerin, pentylene glycol, sodium hyaluronate, aloe barbadensis leaf juice powder*, avena sativa (oat) flower/leaf/stem juice (avena sativa flower/leaf/stem juice)*, caprylyl glycol, sodium benzoate, taraxacum officinale (dandelion) rhizome/root extract (taraxacum officinale rhizome/root extract).

Uporaba: Nanijeti ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu. Za lice i vrat. Dobra make-up podloga. Ovisno o potrebama kože, Biology Hyalu Serum 3u1 može se pomiješati s kremama za dnevnu njegu, za prilagođenu njegu.

Proizvođač: Laboratoires Dermatologiques A-Derma, Francuska 

Veličina: 30ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Bočica s kapaljkom
Mjesto primjene
Lice
Posebni atributi
Prirodno
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Namjena
Hidratacija
Njega
Tip kože
Dehidrirana
Normalna
Osjetljiva

A-DERMA je linija proizvoda za čišćenje i njegu kože novorođenčadi i male djece; osjetljive kože djece i odraslih; nadražene, oštećene i iritirane kože; vrlo suhe i atopične kože a čiji je osnovni aktivni sastojak prirodnog podrijetla - ekstrakt Rhealba® zobi. 

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu