Hamapharm FlexoMax 1500 granule
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Hamapharm FlexoMax 1500 granule

Za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju: pomaže obnavljanju hrskavice, podmazuje zglobove, povećava pokretljivost, ublažava upalu i bolove.

C055426
10,60 €
(0.53€ za 1 VRE?ICA) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 100.00€ dobivate na poklon Hamapharm torba uz Hamapharm proizvode iznad 100 €
Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju: pomaže obnavljanju hrskavice, podmazuje zglobove, povećava pokretljivost, ublažava upalu i bolove.

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Jedna vrećica dnevno sadrži dozu od 1500 mg glukozamin sulfata u kombinaciji s indijskim tamjanovcem (Boswellia serrata), hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i kolagenom. Sastojci su klinički dokazanog djelovanja.

FlexoMax 1500 granule:

- Održavaju normalnu funkciju zglobova

- Bez rizika od neželjenih nuspojava

- Praktično pakiranje od 20 vrećica koje se dobro otapaju u vodi

- Ugodne aroma limuna, bez šećera

Oštećena zglobna hrskavica povezana je s bolovima u zglobovima, osteoartritisom i otežanim kretanjem. Može biti i posljedica ozljeda i sportskih napora, stoga je održavanje zdravlja zglobova osobito važno kod starijih i sportaša.

- Glukozamin sulfat (1500 mg)* je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.

- Bosvelična kiselina (40 mg)* iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

- Kolagen (50 mg)  polipeptid prirodno prisutan u tijelu, gradi i štiti vezivno tkivo. Gubljenje kolagena može biti posljedica preopterečenja u sportu ili autoimunih bolesti.

-  Hijaluronska kiselina (20 mg )* je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.

-  Vitamin C (80 mg)*  je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Aroma: limun

Aktivni sastojci: glukozamin, kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C i ekstrakt indijskog tamjanovca

Sastav: sladilo: sorbitol, glukozamin sulfat 2 KCl (iz rakova), aroma naranče, L-askorbinska kiselina, hidrolizirani morski kolagen (riblji), regulator kiselosti: limunska kiselina, suhi ekstrakt smole iz kore drveta indijskog tamjanovca (Boswellia serrata), aroma limuna, natrijev hijaluronat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, sladilo: sukraloza, bojilo: riboflavin

Uporaba: Preporučuje se uzimanje 1 vrećice na dan, najbolje uz obrok

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Upozorenja: U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje te se posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Veličina: 20 vrećica 

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
20
Jedinica mjere
komad
Oblik - oralni preparati
Prašak
Pakiranje
Vrećica
Sadrži vitamine
Vitamin C
Sadrži ostalo
Hijaluronska kiselina
Kolagen
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
25

Pogodnost uz kupnju

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu