Skincode Exclusive Celularni hydro-peel serum

Skincode Exclusive Celularni hydro-peel serum

Cellular Hydro-Peel Serum-In Essence
C052008
68,59 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Hidratizirajući neljepljivi serum koji osvježava i hidratizira kožu i čini je glatkom. Obogaćen sa 5%-tnom laktičnom kislinom i nježnim tri-peptid pilingom za pomlađivanje kože. Ova inovativa formula pomaže obnoviti kožu, potičući stvaranje novih stanica i njihovo pomicanje prema površini. Preporuča se kod umorne i neujednačene kože i mimičkih bora.

Sadrži vodu švicarskih ledenjaka i duboko hidratizirajući kompleks iz biljaka. Daje koži glatkoću i blistav sjaj. Sadrži antioksidans koji energizira kožu i jedinstveni ACR kompleks za obnavljanje stanica i stvaranje mlađe, zdravije kože.

Aktivni sastojci: voda sa švicarskih ledenjaka, ACR kompleks, piling tri-peptid, laktična kiselina, hidratizirajući kompleks iz biljaka.

Formula: Bez boje, mirisa, konzervansa i derivata životinjskog podrijetla. Testirali dermatolozi.

Uporaba: Nanesite svako jutro i navečer na očišćeno lice i vrat, prije seruma ili kreme. Nježno umasirajte 3 do 4 kapi dok se u potpunosti ne upije. Osvježava i hidratizira kožu. Nemojte ispirati. Nakon toga stavite serum ili kremu. Izbjegavajte kontakt sa očima. Samo za vanjsku uporabu.

Važno upozorenje: Ovaj proizvod sadrži AHA kiseline koje mogu pojačati osjetljivost kože kod izlaganja suncu ili povećati vjerojatnost opeklina od sunca. Obavezno nakon nanošenja korisitite zaštitni faktor i ograničite period izlaganja suncu i zaštitite lice šeširom.

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Lice
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
Predstavljamo Vam novi brand u ponudi ljekarne Coner: Skincode -

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu