Rio faceLITE - anti age LED maska za lice
Rio faceLITE - anti age LED maska za lice
  • %
Rio faceLITE - anti age LED maska za...
Rio faceLITE - anti age LED maska za...

Rio faceLITE - anti age LED maska za lice

Facelite koristi klinički dokazanu valnu duljinu svjetlosti za za prirodni revitalizirajući poticaj umornoj i starijoj koži. Za trenutnu regeneraciju i pomlađivanje kože.

C051742
236,91 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 278,72 € -15%

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 23 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 23 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 4,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

tarenjem zbog gubitka kolagena i elastičnog tkiva koža postaje sve više suha i tanka, te se opušta i razvija bore.Koža s godinama postoji sve više pogodna za razvoj smeđih mrlja i pigmentaciju. Uz to dermis kože može izgubiti od 20 do 80% svoje debljine tijekom procesa starenja. FaceLITE ™ koristi dvije dokazane valne duljine svjetlosti; 633nm (crveno svjetlo) i 830nm (kratko infracrveno svjetlo).Navedene valne duljine dokazano (u kliničkim studijama) stimuliraju stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija.

faceLITE je dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti targetira dubinske stanice kože. FaceLITE kombinira i optimizira crvenu i infracrvenu svjetlost dajući dugotrajne rezultate, stimulirajući prirodne procese podmlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom cjelovitom tretmanu lica. Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku 10 minuta svaki dan u bilo kojem trenutku dok se opuštate, čitate ili čak radite kako biste vidjeli kako se vaša koža transformira u samo nekoliko kratkih tretmana.

Značajke:

Njeguje cijelo lice u samo 10 minuta

Udobna i mekana maska

Hipoalergena

Automatsko odbrojavanje vremena

Prenosiva i praktična za putovanja

USB punjiva

faceLITE se može kombinirati s maskom na bazi hidrogela za još bolje rezultate (nije obavezno / nije uključeno)

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Kako djeluje faceLITE LED tretman?

faceLITE koristi provjerene valne duljine svjetlosti; 633 nm crvenog svjetla i 830 nm kratkog infracrvenog svjetla. Ove valne duljine pokazane su u studijama kako stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina te pomažu u poboljšanju protoka krvi i oksigenacije tkiva kroz proces nazvan fotobiomodulacija.

Ti učinci pomažu stanicama kože da učinkovitije apsorbiraju aktualne proizvode za njegu kože i pomažu u preinačenju učinaka procesa starenja. faceLITE je dizajniran za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti bude targetirana u dubokoim slojevima kože.

Je li faceLITE maska sigurna?

faceLITE je testiran i sukladan je međunarodnim sigurnosnim standardima. Budući da maska ​​ne pokriva oči; zaštita za oči nije potrebna.

Je li tretman maskom faceLITE bolan?

Tijekom upotrebe faceLite-a ne smije se osjetiti bol. Svjetlost prodire u kožu i potiče stanice na prirodnu regeneraciju. faceLITE je neinvazivan i zagrijavanja te je stoga tretman potpuno bez bolova.

Tko je pogodan za faceLITE?

NEMOJTE koristiti faceLITE ako uzimate bilo koji lijek koji može izazvati fotosenzibilnost, imate fotosenzibilni poremećaj ili ste trudni ili dojite. Fotosenzibilnost (senzibilizacija na svjetlost) česta je nuspojava različitih lijekova i nekih biljnih lijekova.

Budući da faceLITE ne generira toplinu, većina ljudi je prikladna za tretman ali postoji popis kontraindikacija na koje bi se trebao pozvati svatko tko razmišlja o tretmanu faceLITE. Ako niste sigurni, obratite se svom liječniku.

Kakve rezultate mogu očekivati?

Sitne bore i linije

Nakon 3 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna; smanjenje bora do 41%, uz smanjenje crvenila i mekšu, glađu, hidratiziranu i regeneriranu kožu.

Poboljšana tekstura kože

Nakon 1 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna; 41% poboljšanje teksture, glatkoće  i tonusa kože

Povećan protok krvi

Nakon 3 tretmana tjedno tijekom 4 tjedna; 95% potvrdilo je da je koža izgledala blistavije i zadebljanije. Oksigenacija tkiva faceLITE koristi provjerene valne duljine svjetlosi.

Testirano na preko 100 pacijenata u neovisnim kliničkim studijama, recenzirani objavljeni radovi s potkrijepljenim tvrdnjama za koje je statistički dokazano da su značajne.

Koliko često trebam koristiti faceLITE?

Za najbolje rezultate preporučujemo vam tretmane 3-5 dana u tjednu najmanje 4 tjedna.

Moraju li sve LED diode biti u kontaktu s kožom?

Kako bi maska ​​bila sigurno postavljena, primijetit ćete da ona dolazi u kontakt s čelom.

Maska je dizajnirana da približi LED diode koži. Zbog kontura lica ovo se razlikuje između različitih mjesta, što je sasvim normalno. Stvarna energija isporučena za dvije valne duljine postavljena je da to uzme u obzir. Što je najvažnije, dokazane kliničke studije rađene su upravo s točnim dizajnom maske kako bi se osigurale performanse proizvoda.

Mogu li koristiti faceLITE s vlastitom kozmetikom?

FaceLITE  dokazano poboljšava svojstva kože poput hidratacije, teksture i pigmentacije.

Poboljšava oksigenaciju tkiva i protok krvi, a time će i apsorpcija proizvoda za njegu  biti znatno poboljšana.

faceLITE je kompatibilan s većinom uobičajenih proizvoda za njegu

Mogu li kombinirati faceLITE s drugim estetskim tretmanima?

Da, faceLITE se može kombinirati s invazivnijim tretmanima kao što su botox, pilingi, injekcije i laserski tretmani; može pomoći u procesu zacjeljivanja i smanjiti modrice i otekline zbog svojih protuupalnih svojstava

Mogu li koristiti faceLITE dok sam trudna?

Ne, ne biste trebali koristiti faceLITE ako ste trudni, planirate zatrudnjeti ili dojiti.

LED sustav faceLite NIJE testiran na trudnicama ili dojiljama, pa stoga nije poznat rizik za fetus, novorođenčad ili trudnice.

Mogu li dobiti opekline od upotrebe faceLITE-a?

Ne. U izvoru svjetlosti nema UV / nikakve UV komponente.

NE upotrebljavajte uređaj faceLITE ako bolujete od lupus eritematodesa, fotoosjetljivog ekcema ili albinizma.

 

Registracija
Pomagala
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu