Apivita Queen bee krema za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi

Apivita Queen bee krema za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi

Savršena krema namijenjena osjetljivom području oko očiju, biotehnološki sastojak iz voda Mediterana učvršćuje, a onaj iz voda Arktika ima izvrstan učinak zaglađivanja.

C035201
69,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 6 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 6 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Savršena krema namijenjena osjetljivom području oko očiju, biotehnološki sastojak iz voda Mediterana učvršćuje, a onaj iz voda Arktika ima izvrstan učinak zaglađivanja. Koži vrača hidrataciju i prirodni sjaj štiteći kožu od plave svjetlosti.

Uporaba: Najbolje je nanositi kremu uz nježnu masažu tako da zagrijemo kremu prstima i lagano kružimo u smjeru kazaljke na satu od nosa do obrva i od obrva di nosa.

Napomena: Namijenjeno samo za vanjsku upotrebu.

Veličina: 15 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Oči
Problemi kože
Starenje kože - anti-age

APIVITA proizvodi s prirodnim sastojcima i do 100%, spajaju ekstrakte 5.500 biljaka prikupljenih iz Grcke flore sa cistim pcelinjim proizvodima i organskim etericnim uljima. APIVITA nudi veliki broj organskih proizvoda, certificiranih od medunarodnih organizacija. Niti jedan proizvod ne sadr

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu