Bionike Triderm Lenil Palpebral krema za perokularni dermatitis
40

Preporučuju dermatolozi

Bionike Triderm Lenil Palpebral krema za perokularni dermatitis

Krema za perokularni dermatitis.

C058147
17,75 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Ova lagana krema sadrži AD-Resyl, hijaluronsku kiselinu, ceramide i karite maslac. Patentirani sastojak AD-Resyl umiruje crvenilo, ljuskanje kapaka i nadražaj kože oko očiju. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ceramidima i karite maslacu, krema štiti, njeguje i obnavlja zaštitnu barijeru izrazito tanke i osjetljive kože kapaka i područja oko očiju. Proizvod je pogodan u slučajevima preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal, kao i za osobe preosjetljive na konzervanse, gluten i njegove derivate.

Ova lagana krema sadrži AD-Resyl, hijaluronsku kiselinu, ceramide i karite maslac. Patentirani sastojak AD-Resyl umiruje crvenilo, ljuskanje kapaka i nadražaj kože oko očiju. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ceramidima i karite maslacu, krema štiti, njeguje i obnavlja zaštitnu barijeru izrazito tanke i osjetljive kože kapaka i područja oko očiju. Proizvod je pogodan u slučajevima preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal, kao i za osobe preosjetljive na konzervanse, gluten i njegove derivate.

Krema za perokularni dermatitis.

Krema koja pomaže kod crvenila, deskvamacije i svrbeža kapaka.

Ima umirujuća i omekšavajuća svojstva, pruža trenutačno olakšanje i pomaže u sprječavanju suhoće i iritacije kože.

Sadrži AD-RESYL, Ceramide NG i hijaluronsku kiselinu

Vlaži, štiti i pomaže obnoviti barijeru kože.

Prikladno za djecu i odrasle.

Oftalmološki testiran.

Sastav: aqua (water), glycolic acid, dipotassium azelate, niacinamide, butylene glycol, pentylene glycol, myrtus communis leaf water, magnesium aluminum silicate, canola oil, succinic acid, sodium hydroxide, 4-t-butylcyclohexanol, xanthan gum, tocopheryl acetate, aminobutyric acid, sclerotium gum, lecithin, pullulan, caprylyl glycol, potassium cetyl phosphate, silica, lactic acid, propanediol, citric acid, trisodium ethylenediamine disuccinate

Uporaba: Nanijeti na kapke i nadraženo područje oko očiju, lagano razmazati i ostaviti da se upije. Nanositi na čistu kožu i ponoviti prema potrebi. 

Veličina: 15 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
15
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Sadrži ostalo
Ceramidi
Hijaluronska kiselina
Posebni atributi
Bez glutena
Bez parfema
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Ekcemi
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu