• Novi proizvod
Farmedix Kolodium Forte otopina za uklanjanje bradavica s rosopasom

Farmedix Kolodium Forte otopina za uklanjanje bradavica s rosopasom

Bezbolno i učinkovito uklanja bradavice, kurje oči i tvrdu kožu (natiske, žuljeve). 

C059372
10,13 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:

Najprodavaniji

 

Bezbolno i učinkovito uklanja bradavice, kurje oči i tvrdu kožu (natiske, žuljeve).

Za jednostavnu primjenu kod kuće za cijelu obitelj (3+).

Kombinirani učinak salicilne i mliječne kiseline, rosopasa, čistog terpentina iz borove smole i američke tuje.

Učinkovit je kod tvrdokornih virusnih bradavica s vidljivim rezultatima već nakon nekoliko dana primjene.

Ne iritira okolno tkivo bez obzira na višestruku primjenu s minimalnim rizikom od stvaranja ožiljaka.

Nanosi se jednostavno i precizno špatulicom koja se nalazi na čepu otvarača. 

Sadrži pouzdanu i učinkovitu kombinaciju aktivnih tvari s keratolitičkim efektom koji “ljušti” bradavicu, antivirusnim koji suzbija daljnje razmnožavanje virusa i regeneracijskim koji ubrzava proces zacjeljivanja tkiva nakon uklanjanja bradavice.

Kako djeluje Kolodium forte otopina za uklanjanje virusnih bradavica

Kombinacija salicilne i mliječne kiseline djeluju keratolitički, omekšava rožnati sloj kože nakon čega se on, postupno bezbolno odvaja od kože. 

Terapijski učinak otopine poboljšan je ekstraktom rosopasa (Chelidonium majus L.), koji se tradicionalno koristi za uklanjanje virusnih bradavica. Rosopas je bogat bioaktivnim tvarima s protuupalnim, antivirusnim i antifungalnim djelovanjem. Pročišćeno terpentinsko ulje iz borove smole  (Terebinthinae etheroleum rectificatum) ima antiseptička i protuupalna svojstva. Ubrzava cirkulaciju te pospješuje stvaranje granulacijskog (novog) tkiva i epitelizaciju, te smanjuje rizik od stvaranja ožiljaka. Spojevi iz ekstrakta tuje  (Thuja occidentalis L.) imaju snažno antivirusno i imunostimulirajuće djelovanje čime se suzbija ponovni razvoj infekcije.

Zašto odabrati Kolodium forte za uklanjanje bradavica

- Bezbolna terapija kod kuće koju dobro podnose i djeca (3+).

- Kompleksan učinak koji uključuje i naknadnu regeneraciju kože na mjestu s kojeg je uklonjena bradavica, tvrda koža, kurje oko.

- Za razliku od preparata koji se nanose jednokratno, Kolodium forte je nježniji prema okolnim tkivima bez rizika od stvaranja ožiljaka. 

- Sadrži biljne tvari; rosopas, terpentinsko ulje i običnu američku tuju koje se tradicionalno koriste kao prirodni lijek za uklanjanje bradavica i raznih izraslina na koži.

Sastav: Sadržaj djelatnih tvari u 1 g proizvoda: salicilna kiselina: 160 mg, mliječna kiselina: 160 mg, tekući ekstrakt žutog rosopasa: 22 mg , pročišćeno terpentinsko ulje: 1,6 mg  Pomoćne tvari: alkohol, nitroceluloza, ekstrakt obične američke tuje (Thuja occidentalis), ricinusovo ulje (Ricinus communis), etilacetat

Uporaba: Preporučena dnevna doza: 1 do 3 kapi 2 puta dnevno. Kolodium forte nanosi se špatulicom koja se nalazi na zatvaraču bočice. Prvi znakovi djelovanja vidljivi već nakon nekoliko dana. Redovito i temeljito nanošenje je od iznimne važnosti. 

Proizvod se ne smije primjenjivati na zdravu kožu, sluznicu, bradavice u genitalnom području i području rektuma te na madeže. Proizvod je prikladan za odrasle i djecu iznad 3 godine. Primjena proizvoda kod djece mlađe od 15 godina provodi se pod nadzorom odrasle osobe.

Trudnice i dojilje te pacijenti s dijabetesom Kolodium forte mogu koristiti samo uz prethodnu konzultaciju sa svojim liječnikom.

Osobe s osjetljivom kožom proizvod trebaju koristiti s oprezom i najprije provjeriti njegovo djelovanje na maloj površini zahvaćenog područja 2 do 3 dana. Ne primjenjujte proizvod ako ste alergični ili osjetljivi na bilo koji od navedenih sastojaka. Držite izvan dohvata djece.

Veličina: 10 ml

Registracija
Medicinski proizvod
Količina
10
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Otopina
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Ricinus (Ricinus communis)
Rosopas (Chelidonium majus)
Tuja (Thuja)
Sadrži ostalo
Mliječna kiselina
Salicilna kiselina
Upozorenje
Prije upotrebe trudnicama se preporučuje savjetovati se s liječnikom.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu