• Novi proizvod
Naturavita Tinktura neven

Naturavita Tinktura neven

Neven (Calendula officinalis) je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih ljekovitih svojstava. 

N
10,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Neven (Calendula officinalis) je biljka koja se često koristi u tradicionalnoj medicini zbog svojih ljekovitih svojstava. Ova biljka je poznata po svojim svijetložutim i narančastim cvjetovima, a ima dugu povijest upotrebe u različitim kulturama diljem svijeta.

Evo nekoliko ključnih informacija o nevenu kao ljekovitoj biljci:

Neven sadrži spojeve poput flavonoida i karotenoida koji mu daju snažna antioksidativna i protuupalna svojstva. Ta svojstva mogu pomoći u smanjenju upala u organizmu.

Neven se često koristi za tretiranje manjih ozljeda kože, opekotina i oštećenja koja su rezultat različitih kožnih problema. Tinktura nevena može pridonijeti bržem zacjeljivanju rana i očuvanju zdravlja kože.

Neven se često koristi za tretiranje dermatoloških problema poput ekcema, psorijaze i akni. Blagi antiseptički učinci nevena mogu pomoći u održavanju čiste kože.

Zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, neven može pridonijeti jačanju imunološkog sustava i pomoći organizmu u borbi protiv infekcija.

Prije nego što koristite neven ili bilo koju biljku u medicinske svrhe, preporučljivo je konzultirati se s liječnikom, posebno ako već koristite neke druge lijekove ili imate specifične zdravstvene probleme.

Sastav:

- filtrirana voda (Aqua valde purificata), organski glicerin, neven (Calendula officinalis, ekstrakt cvijeta), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride)

- dnevna doza (2×1,4 ml) sadrži: 140 mg nevena; Vitamin B6 – 1,4 mg (100% dnevne preporučene doze)

Uporaba: kao dodatak prehrani, uzimajte 35 kapi dva puta dnevno otopljeno u vodi (35 kapi = 1,4 ml)

Napomene: Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ne koristiti kod osoba mlađih od 18 godina. Nemojte koristiti ako ste trudni ili dojite. Ne koristiti kao zamjenu za raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu daleko od izravne sunčeve svjetlosti. Biljke, iako prirodne mogu reagirati s nekim lijekovima, te vas molimo da se posavjetujete sa svojim liječnikom o njihovom korištenju.

Veličina: 100 ml

Registracija
Dodatak prehrani
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Kapi
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Neven (Calendula officinalis)
Sadrži vitamine
Vitamin B6 - piridoksin
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Upozorenje
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu