Guam Duo intenzivna krema protiv celulita s toplim efektom
40

Preporučuju dermatolozi

Guam Duo intenzivna krema protiv celulita s toplim efektom

Intezivna krema protiv celulita s toplim efektom. 

C054633
29,25 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Krema je, zahvaljujući kombiniranom djelovanju morskih algi (crvene alge Gelidium cartilagineum) i izvorske morske vode otoka Noirmoutiera, bogata specifičnim svojstvima za tretiranje neestetskih pojava na koži kao što je celulit. Pomaže i u sprječavanju gubitka napetosti i elasticiteta kože. Redovitom upotrebom smanjuje se celulit, a koža nastoji povratiti kompaktnost i stupanj hidratacije koji ju čini napetom i vitalnom.

Funkcionalni sastojci:

- crvene alge Gelidium cartilagineum poznate po svom djelovanju na potkožne naslage, posebno stimuliraju lipolizu pojačavajući mobilizaciju masnih kiselina i drenažu tekućine. Ta vrsta crvenih algi testirana in vivo pokazala je anticelulitna svojstva, reducirajući lokalizirane podkožne naslage i istovremeno pojačavajući elasticitet kože.

- izvorska morska voda iz Noirmoutiera

- glikozaminoglikani (GAGs).

Proizvod je bez parabena, mineralnih ulja, testiran je na nikal, a nije testiran na životinjama.

Uporaba: Nanijeti kremu na željeno mjesto masirajući do potpunog upijanja. Lagano crvenilo i toplina na mjestima nanošenja normalna su pojava. 

Napomena: Ne nanositi na oštećenu kožu. Ne preporučuje se upotreba na osjetljivoj koži i koži s ispucanim kapilarama i venama. Nakon upotrebe oprati ruke. Spriječiti kontakt s očima i sluznicom.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Tijelo
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Normalna
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu