Guam Duo krema protiv strija za grudi i tijelo
40

Preporučuju dermatolozi

Guam Duo krema protiv strija za grudi i tijelo

Krema protiv strija za grudi i tijelo.

C054635
29,25 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Zahvaljujući inovativnoj formulaciji koja se sastoji od kombinacije algi (zelene alge Chlorella vulgaris) i izvorske morske vode otoka Noirmoutiera, pomaže u prevenciji stvaranja i u uklanjanju već postojećih strija. Vraća izgubljenu čvrstoću i elasticitet kože.

Krema je namjenjena osobama nakon estetskih zahvata, za vrijeme primjene dijete za mršavljene, te za vrijeme i nakon trudnoće.

Funkcionalni sastojci:

- alga Chlorella vulgaris bogata je peptidima i aminokiselinama (prolinom i glicinom) koji čine sastojke ljudskog kolagena. Test in vitro je pokazao da Chlorella vulgaris stimulira sintezu kolagena i elastina, a istovremeno limitira aktivnost enzima odgovornih za razgradnju tih proteina koji služe kao nosači kože (anti elastaza, anti kolagenaza), poboljšavajući čvrstoću i elasticitet kože. Posebno je vidljivo smanjenje strija (morfološko mjerenje) i poboljšanje njihove boje nakon tretmana od 28 dana.

- izvorska morska voda iz Noirmoutiera

- glikozaminoglikani.

Proizvod je bez parabena i mineralnih ulja, testiran je na nikal, a nije testiran na životinjama.

Uporaba: Veću količinu kreme nanijeti ujutro i navečer na mjesta koja imaju strije, ili na mjesta gdje bi one mogle nastati. Masirati lagano do potpunog upijanja, inzistirajući jače na mjestima gdje je problem strija izraženiji.

Napomena: Ne nanositi na oštećenu kožu.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Grudi
Tijelo
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Normalna
Osjetljiva
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu