Elancyl Slim Design Night
40

Preporučuju dermatolozi

Elancyl Slim Design Night

Bori se protiv 3 dimenzije celulita – smanjuje pojavu tvrdokornog celulita.

C043120
44,13 €
(220.65€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 4 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 4 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,80 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Bori se protiv 3 dimenzije celulita – smanjuje pojavu tvrdokornog celulita – jedinstveno 24-satno djelovanje – ne ostavlja ljepljiv osjećaj – svjetlucajući pigmenti za trenutni zaglađujući izgled

Trostupanjska revolucija protiv celulita: [Kofeinski kompleks] 3D rezultat je 10-godišnjeg istraživanja i sadrži jedinstvenu kombinaciju iznimnih aktivnih tvari s dokazanom učinkovitošću koje učvršćuju kožu i smanjuju čak i tvrdokorni celulit: bršljan, kofein i, po prvi put, jedinstveni botanički sastojak, salacija, koja djeluje izravno na učvršćivanje vezivnog tkiva, što je jedan od glavnih uzroka pojave “narančine kore”.

Dvokomponentni sastojak Cecropia/kofein djeluje na pretvaranje masnih stanica u slobodne masne kiseline, oblik u kojem tijelo može lakše osloboditi uskladištene masnoće.

Novi sastojak učvršćivanja, GP4G noćni pojačivač je molekula iz morske biotehnologije, koja potiče anticelulitno djelovanje tijekom sna čime djeluje na oblikovanje figure.

Aktivni sastojci: bršljan, kofein, Salacia, Cekropija, florizin

Uporaba: Upotreba proizvoda povezana je s masažom. Navečer nanesite proizvod na bedra, bokove i stražnjicu slijedeći tehniku masaže po preporuci fizioterapeuta (opis priložen u pakiranju).

Napomena: Izbjegavati dodir s očima. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Mjesto primjene
Noge
Stražnjica
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Bršljan (Hedera Helix)
Sadrži ostalo
Kofein
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Tip kože
Svi tipovi

Elancyl laboratoriji - pioniri u anticelulitnoj njezi iza sbe imaju 40 godina inovacija, 40 godina ucinkovitosti i zadovoljstva u kreiranju proizvoda za njegu tijela, koji ujedinjuju uspje

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu