• %
Avene Tolerance Iznimlno blagi Losion za čišćenje
40

Preporučuju dermatolozi

Avene Tolerance Iznimno blagi Losion za čišćenje

Čišćenje i uklanjanje šminke za sve tipove osjetljive kože. Za lice, oči i usne. Sadrži 99% sastojaka prirodnog podrijetla.

C051556
14,40 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Ducray sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Ovaj proizvod možete kupiti i u paketima:

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Tolérance Losion za čišćenje osjetljive kože nježno čisti i pouzdano uklanja šminku s lica, očiju i usana. Oslobađa kožu od nečistoća koje se nakupljaju tijekom dana. Ne nadražuje i ne isušuje kožu.

Tolérance Losion za čišćenje ne treba ispirati vodom. Svojom nježnom gelastom teksturom osigurava da se i najosjetljivija koža osjeća ugodno i baršunasto nakon primjene.


Uporaba: Nanesite ujutro i navečer na lice, oči i usne. Ne ispire se.


Veličina: 200 ml

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CETEARYL ALCOHOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. CAPRYLYL GLYCOL. COCO-GLUCOSIDE. DISODIUM PHOSPHATE. HYDROXYCAPRIC ACID.

Registracija
Kozmetika
Oblik
Losion
Mjesto primjene
Lice
Tip kože
Normalna
Osjetljiva
Suha

Avène termalna voda je u posljednjih 30 godina proučavana je kroz brojna istraživanja, farmakološke i kliničke studije, koje je proveo Avène dermatološki laboratorij, dio grupe Pierre Fabre Laboratories. Kroz ta istraživanja otkrivena su i potvrđena njena učinkovitost: umirujuće, antiiritacijsko i protuupalno djelovanje i na najosjetljivijoj koži.

40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu