Biretix Duo gel
Biretix Duo gel
Biretix Duo gel
Biretix Duo gel

Biretix Duo gel

Pročišćavajući i eksfolijantni gel za mladenačku kožu sklonu aknama.
C050353
23,69 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pročišćavajući i eksfolijantni gel za mladenačku kožu sklonu aknama. Ova ekskluzivna formula djeluje kao piling na površinski sloj kože, potiče obnovu stanica te pomaže u smanjenju mrlja i vidljivih nepravilnosti na koži.  Formulacija sadrži RetinSphere® tehnologiju, inovativnu kombinaciju retinoida koja sprječava začepljenje pora dok BIOPEP-15 usporava umnažanje mikroorganizama koji doprinose razvoju akni, zbog čega je ovaj gel pogodan za poboljšanje stanja u prvoj fazi pojave akni.  Vitamin E doprinosi održavanju ravnoteže kožne barijere. Pogodan je za upotrebu ljeti, čak i na najosjetljivoj koži.

Tip kože: masna, mladenačka i osjetljiva koža sklona aknama

Sastav: RetinSphere® tehnologija, Biopep-15, salicilna kiselina, vitamin E

Napomena: Izbjegavati kontakt s očima. Ukoliko proizvod dospije u oči, obilno isprati vodom. Prilikom upotrebe proizvoda izbjegavati sunčanje i solarij. Preporučuje se koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 30֯C, bez izlaganja direktnom izvoru svijetlu.

Uporaba: Samo za vanjsku upotrebu. Nanesite na čistu i suhu kožu jednom do dva puta dnevno na područje s prištićima.

Veličina: 30 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Gel
Mjesto primjene
Lice
Problemi kože
Akne
Masna koža
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu