Rilastil Acnestil Mikropiling
40

Preporučuju dermatolozi

Rilastil Acnestil Mikropiling

Nježni piling losion za lice i tijelo, pogodan za nečistu kožu i kao pomoćno sredstvo u tretmanu kože sklone aknama odraslih i adolescenata.

C054397
33,20 €
(332€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 3 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 3 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,60 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Nježni piling losion za lice i tijelo, pogodan za nečistu kožu i kao pomoćno sredstvo u tretmanu kože sklone aknama odraslih i adolescenata. Djeluje na normalizaciju sebuma. Olakšava uklanjanje mitesera, ubrzava obnovu ćelija i smanjuje mrlje od akni (posttraumatska hiperpigmentacija i eritem). Povećava apsorpciju daljnjih lokalnih tretmana, kao što su aktivni sastojci u serumima ili kremama. Bez alkohola. Rezultati nakon samo 3 dana korištenja.

Kombinirani tretman za masnu, mješovitu i kožu sklonu aknama, formuliran za liječenje blagih do umjerenih akni; djeluje na biološke uzroke lezija: hiperaktivnost lojnih žlijezda, hiperkeratoza kanala. S oligopeptidom-10, molekulom s antimikrobnim i umirujućim svojstvima koja mogu prodrijeti kroz bakterijsku barijeru, inhibira oslobađanje protuupalnih toksina. Intenzivno protuupalno djelovanje.

Aktivni sastojci:

- Natrijev salicilat, čini kožu glatkom, blago keratolitičko dejstvo.

- Azeloglicin, niacinamid, reguliraju lučenje sebuma.

- Oligopeptid-10, klorheksidin, djeluju antimikrobno.

- Vitamin E, kalij glicirizinat, djeluju protivupalno, smiruju i hidriraju.

- Ceramidi, pantenol, natrijev hijuluronat, intenzivna hidratacija.

- Polimetil metakrilat, matira i zaglađuje. • Natrijeva DNA, povećava elastičnost.

Sastav: Aqua (Water) • Mandelic Acid • Niacinamide • Sali-cylic Acid • Sodium Hydroxide • Potassium Azeloyl Diglycinate • Sodium Benzoate • Potassium Sorbate.

Uporaba: Nanijeti 1-2 puta dnevno na suhu kožu prethodno očišćenu Acnestil gelom za čišćenje. Napomena: nanositi uz pomoć blazinice natopljene losionom – isključivo lokalno, na zahvaćeno područje kože. Ne ispirati. Izbjegavati kontakt s očima, usnama i sluznicama; po potrebi isprati vodom. Ne koristiti kod djece mlađe od tri godine. Čuvati zatvoreno podalje od topline.

Veličina: 100 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
100
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Piling
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Zemlja porijekla
Italija
Tip kože
Mješovita
Svi tipovi
Problemi kože
Akne
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu